0
Domaći fudbal

PRVA LIGA SRBIJE: Trijumf Radničkog i Zemuna – krajnje sumnjiv meč u Vranju, da li su navijači zbog toga nezadovoljni? (VIDEO)

Objavljeno: 20.09.20 u 09:51

U okviru šestog kola Prve lige Srbije juče je odigrano šest mečeva.

Definitivno najzanimljivi duel viđen je na vranjskom stadionu, gde je ekipa Budoćnost iz Dobanovaca nakon preokreta uspela da dođe do pobede. Gosti su poveli već u 13. minutu golom Đurađa Dobrijevića, ali je Dinamo iz Vranja ubrzo preokrenuo golovima Marka Keča i Davora Nedeljkovića. Na poluvremenu bilo je 2:1 za Dinamo.

Potpuni preokret viđen je u drugom delu igre, Stefan Ilić je izjednačio u 50. minutu, da bi konačan rezulat postavio Nebojša Ivančević u 68. minutu.

Da li je ovo razlog zbog čega navijači Dinama iz Vranja žele da prvi čovek kluba Dragan Antić Recka podnese ostavku? U toku jučerašnjeg dana osvanuli su plakati i parole protiv predsednika i trenera tog kluba, a više o tome pročitajte OVDE.

Ekipa Dubočica odigrala je nerešeno sa Loznicom, rezulat nakon 90 minuta igre bio je 0:0. Utakmica bez većih uzbuđenja, šansi i akcija. Miloš Spasenović je u 90. minutu dobio crveni karton, pa nije bilo vremena da Dubočica iskoristi brojčanu nadmoć.

Radnički iz Pirota izgubiuo je od ekipe Kabel iz Novog Sada rezulatom 1:0, jedini strelac za goste bio je Aleksandar Mesarović, u 38. minutu.

PROČITAJTE JOŠ: URNEBESNA ANEGDOTA VEZANA ZA SRPSKOG CENTRA: Dok je igrao u Megi Jokić je propustio par utakmica zbog povrede ruke, a nećete verovati kako je do nje došlo!

Fudbaleri Zemuna savladali su ekipu Slogu iz Kraljeva rezultatom 2:1 u više nego zanimljivoj utakmici. Domaći su poveli golom Petkovića u 39. minutu. 

Gosti su upalili motore u drugom poluvremenu i uspeli da potpuno preokrenu utakmicu u svoju korist. Izjednačujući gol postigao je Veljko Kuzmanović u 57. minutu, da bi tačku na ovu utakmicu postavio Filip Avrić u 65. minutu.

Sledeće kolo se igra u sredu, 23. septembra. U njemu će Piroćanci gostovati imenjaku iz Kragujevca, Vranjanci Kabelu u Novom Sadu, a Leskovčani Kolubari u Lazarevcu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter