0
Domaći fudbal

JUG JE ZAUVEK TVOJ DOM: Potpredsednik Partizana pružio podršku Leonardu, evo šta mu je poručio!

Objavljeno: 20.09.20 u 12:17

Stigla podrška iz Humske.

Bivši fudbaler Partizana Leonardo de Souza šokirao je javnost nakon što je na svom Instagram profilu objavio sliku iz bolničkog kreveta, uz misterioznu poruku, koju možete pročitati OVDE.

Deluje kao da ljubimac Grobara muči muku sa depresijom, zbog koje je završio u bolnici.

Leonardo je veliki trag ostavio u Humskoj, gde je postao miljenik navijača. Tog 8. jula 2016. godine stigao je u Partizan iz Anžija, i potpisao trogodišnji ugovor. Navijači Partizana dobro pamte 152. večiti derbi kada je Brazilac postigao pobedonosni gol u 89. minutu.

U crno-belom dresu zabeležio je 34 nastupa, na kojima je postigao 26 pogodaka.

PROČITAJTE JOŠ: NEZAPAMĆENA TRAGEDIJA U GANI: Autobus sa fudbalerima ‘sleteo’ u reku, najmanje osmoro preminulih! (UZNEMIRUJUĆ VIDEO)

U Humskoj ga svakako nisu zaboravili, tako da mu reči podrške stižu od potpredsednika crno-belih, Vladimira Vuletića, koji je na svom zvaničnom Tviter nalogu objavio njihovu zajedniču fotografiju, uz poruku:

– Hoću da znaš, hoću da znaš da Jug je zauvek tvoj dom, dignimo ruke, daćemo srce jedino Partizanu svom – napisao je Vuletić na Tviteru.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter