Srpski fudbaler Luka Jović nikako da pronađe sreću u Madridu, a posle najnovijeg događaja u prostorijama Reala, postaje sve izvesnije da će je tražiti na drugom mestu.

Tom prilikom je Joviću saopštio da bi za njegovo dobro, bilo bolje da odmah počne da traži klub u kome će provesti ovu sezonu na pozajmici.


 

Pomenuti list o tome piše na sledeći način:

– Avantura u kojoj Luka Jović (22 godine) nalazi u Realu postaje… olujna. Negde između sopstvenih grešaka, loše sreće, ali iznad svega malog broja ukazivanja šanse od strane Zidana, jedva da je imao priliku da pokaže svoj potencijal. A baš je Francuz bio taj koji je upravu kluba ubeđivao da je on poseban igrač. Međutim, na sastanku koji se desio ovih dana, Zizu je predložio Joviću da potraži neki drugi klub u kome će igrati u sezoni 2020/2021.

Ovo je neobična odluka, najblaže rečeno, jer je Zinedin Zidan bio jedan od glavnih zagovornika dovođenja Jovića u Madrid. Pre nešto više od godinu dana, klub je platio Ajntrahtu 60 miliona evra za jednog od najperspektivnijih napada na kontinentu, koji je dao 27 golova i imao sedam asistencija u 48 nastupa za nemački tim.

U dresu FK Real Madrid, međutim, sve se promenilo u sezoni 2019/2020.

Usled četiri povrede i malo vere od strane trenera, Jović je zabeležio samo po dva gola i asistencije na 27 utakmica, a da pritom nije pokazao ni naznake matadora kakav je bio

Sada, u mesecu u kome je pozvan u reprezentaciju po prvi put posle maltene godinu dana, treba da juri pozajmicu i da se pritom trka sa štopericom jer se u Španiji fudbalska pijaca zatvara 5. oktobra – piše ‘As’.