0
Evropske lige

SINIŠA MIHAJLOVIĆ: ‘Da tog dana nisam bio tamo, umro bih’

Objavljeno: 19.09.20 u 12:20

Trener Bolonje Siniša Mihajlović prisetio se početka prošle sezone u Seriji A, malo nakon što je saznao da boluje od leukemije.

Baš pred početak nove sezone, Mihajlović je odlučio da, uprkos bolesti, bude uz ekipu na gostovanju Veroni. I tim potezom dodatno podigao ekipu, u kojoj je bilo i suza pre meča.

PROČITAJTE JOŠ: PAROLE I JASNA PORUKA NAVIJAČA DINAMA: Vranjanci veoma nezadovoljni, evo šta su poručili prvom čoveku Draganu Antiću! (FOTO)

– Da tog dana, 25. avgusta, nisam bio tamo, umro bih. Morao sam da pokažem da sam čovek koji se bori. Uvek ću biti zahvalan onome ko mi je darivao koštanu srž, ne znam ko je, ali spasao mi je život – rekao je Mihajlović gostujući u emisiji ‘TG1’ na ‘RAI’ televiziji.

On je dodao da mu je posle lekemije bilo mnogo lakše da se izbori sa korona virusom.

– To vam je kao da ste prošli rat. Šta posle može da vas uplaši – poručio je Mihajlović, čija Bolonja novu sezonu u Seriji A počinje u ponedeljak gostovanjem Milanu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter