1
Domaći fudbal

POZNATI TRENER O SVOM SUKOBU SA ARKANOM: Upozorio me je, a potom upitao – Da li si svestan da si mi izbio pet miliona maraka iz džepa?

Objavljeno: 19.09.20 u 17:44

Proslavljeni srpski fudbaler, a sadašnji trener, Dragan Okuka, ispričao je kako se suprostavio Željku Ražnatoviću Arkanu.

Fudbalski klub Obilić na klupi sa Draganom Okukom, uspeo je da 1997/1998. godine osvoji titulu prvaka države, i iza sebe ‘ostavi’, tada neprikosnovenu Zvezdu i Partizan.

Okuka je sa Obilićem prekinuo saradnju uoči meča protiv minhenskog Bajerna, u okviru kvalifikacija za Ligu šampiona. Par dana pred gostovanje ‘Bavarcima’, Obilić je igrao protiv Milicionara.

Naime, Arkan je imao posebne zahteve pred taj duel. On je želeo da se najbolji igrači odmaraju, što je Okuka odbio. Na dan utakmice, Željko Ražnatović mu je uputio još jedno upozorenje:

– Razmisli koga ćeš da izvedeš.

PROČITAJTE JOŠ: PROSLAVLJENI SRPSKI FUDBALER I OLIMPIJSKI ŠAMPION O ‘VEČITIMA’: Razočaran sam nastupima Zvezde i Partizana, TSC me je oduševio!

Odmah na startu meča, nakon oštrog starta crveni karton je dobio Nenad Lalatović, i tada je Okuki bilo jasno da je svoju misiju u Obiliću završio.

Da li si svestan da si mi izbio pet miliona maraka iz džepa – upitao je Arkan Obuku. Kako svedoči poznati fudbaler, Ražnatović je nastavio da besni na klupi.

Okuka mu nije prećutao, upitao ga je ‘Stani čoveče, hoćeš ja da vodim ekipu ili ti?’ Nakon utakmice sa Milicionarom, Dragan Okuka više nije bio na klupi Obilića.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter