0
Evropske lige

MURINJO VEOMA LJUT: Portugalac kritikovao Premijer ligu, a evo i zbog čega!

Objavljeno: 19.09.20 u 14:55

Trener Totenhema Žoze Murinjo kritikovao je čelnike Premijer lige koji nisu dali dovoljno vremena njegovom timu da se odmori od evropske utakmice.

Totenhem je u Bugarskoj savladao Lokomotivu iz Plovdiva i plasirao se u treće kolo kvalifikacija za Ligu Evrope gde će već u četvrtak gostovati Škendiji.

U međuvremenu, Totenhem će u nedelju gostovatiti Sautemptonu u okviru Premijer lige, potom i Lejton Orientom u Liga kupu u utorak, samo dan pre putovanja u Makedoniju.

– Ljudi koji donose ove odluke, zaboravili su da jedan engleski tim… A mogao je a bude Totenhem, Vulverhempton, Šefild Junajted ili neki drugi. Zaboravili su da ova situacija nije moguće. Ovo je smejurija, potpuna smejurija, ali mi ne možemo ništa – rekao je Murinjo, a potom dodao: Imali smo veliku sreću da je Lejton Orijent pobedio Plimut, pošto bi nam Plimut bio baš daleko. U subotu smo u Sautemptonu, u sredu letimo u Makedoniju i tako dalje… Sve je poprilično dramatično, ali bih voleo da se nađemo u Ligi Evrope, tako da ćemo da se borimo dok budemo mogli.

Kritikovao je i termin meča sa Sautemptonom, od 13 časova u nedelju.

Pokušaćemo da se oporavimo najbolje što možemo. Utakmica je mogla da bude u17 ili 18 časova, da dobijemo više vremena. Ali, ne, u podne je, a to je još jedna sjajna odluka, ali tako je kako je –  naglasio je Portugalac.

 

FOTO: Youtube/printscreen

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter