0
Evropske lige

LUDNICA I GOLEADA NA ‘GUDISONU’: Everton ‘petardom’ ispratio VBA, het-trik Kalvert Luina, sudija isključio igrača i trenera gostiju! (VIDEO)

Objavljeno: 19.09.20 u 15:57

Sjajna fudbalska predstava viđena je na ‘Gudison parku’ gde su fudbaleri Evertona sa 5:2 savladali Vest Bromvič Albion u okviru prvog meča 2. kola Premijer lige.

Izabranici Slavena Bilića dobro su počeli duel, čak i poveli, ali u drugom poluvremenu nisu mogli da pariraju domaćem timu. Gosti su u drugi period ušli kako bez svog trenera, kao i Kirana Gibsa, koji su isključeni u finišu prvog poluvremena.

Gibsu je pokazan crveni karton zbog udaranja Hamesa Rodrigeza kada su obojica bili bez lopte, dok je Bilić isključen zbog njegove reakcije koja je potom usledila.

Vest Bromvič je nešto bolje ušao u utakmicu, a potvrda je stigla u desetom minutu golom Diangane posle asistencije Pereire. Odgovor izabranika Karla Anćelotija usledila je po isteku pola sata igre, kada je Kalvert-Luin postigao svoj prvi gol, a prednost Evertonu doneo je Rodrigez u 45. minutu.

Samo nekoliko trenutaka kasnije gosti su ostali sa igračem manje na terenu, kao i bez menadžera pored aut-linije, ali su uspeli da izjednače na početku drugog poluvremena. Strelac iz slobodnog udarca bio je Pereira, ali je zatim domaći tim postigao tri pogotka za 13 minuta.

Prvo je Majkl Kin vratio vođstvo Evertonu sedam minuta posle izjednačenja, a Kalvert-Luin je svoj het-trik kompletirao u 62. i 66. minutu posle asistencija Rišarlisona i Rodrigeza.

Evertonu je to drugi trijumf, posle kojeg je izbio na čelo tabele sa šest bodova, dok je povratnik u elitno društvo doživeo drugi poraz.

https://www.youtube.com/watch?v=C_RRS7ZjceI

Premijer liga, 2, kolo:

Subota:

Everton – Vest Bromvič Albion 5:2 (2:1)
Kalvert-Luin 31, 62, 66, Rodriges 45, Kin 54 – Diangana 10, Pereira 47

16.00 Lids – Fulam
18.30 Mančestr j. – Kristal Palas
21.00 Arsenal – Vest Hem

Nedelja:

13.00 Sautempton – Totenhem
15.00 Njukasl – Brajton
17.30 Čelsi – Liverpul
20.00 Lester – Barnli

Ponedeljak:

19.00 Aston Vila – Šefild j.
21.15 Vulverhempton – Mančester s.

 

 

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

FOTO: Twitter/printscreen

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter