0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

CRVENO-BELI DEKLASIRALI BRODARAC: Kadeti Zvezde brojali do sedam!

Objavljeno: 19.09.20 u 21:18

Fenomenalni su bili izabranici Srđana Stojčevskog u okviru 10. kola Kadetske lige Srbije i postigli čak sedam pogodaka u duelu sa Brodarcem. Po dva puta su pogađali Davor Rakić, Mirko Nikolašević i Jovan Šljivić, a debitantski gol u crveno-belom dresu je postigao Stefan Miladinović.

Imao je Rakić u uvodnim trenucima meča dve izgledne prilike, oba puta je pokušao da prebaci golmana, ali je Lešnjak uspeo da predvidi te namere i zaustavi pokušaje našeg napadača. Sve vreme se konstantno igralo na polovini Brodarca, a bunker gostiju je probio Mirko Nikolašević u 18. minutu koji je sa dvadesetak metara fenomenalno pogodio rašlje gola nakon što se oslobodio čuvara.

Prednost je udvostručio Jovan Šljivić u 30. minutu, ali najveće zasluge za gol idu Rakiću koji je i sam mogao da završi akciju, ali je nesebično asistirao za saigrača, a njemu nije bilo teško da na prazan gol pošalje loptu u mrežu. Ipak, nije se dugo čekalo na Rakićev gol. Svega minut kasnije posle asistencije, fenomenalno je istrčao između oba štopera Brodarca i rutinski matirao Lešnjaka poslavši loptu u drugi ugao.

PROČITAJTE JOŠ: VOŽDOVČANI SA DOSTA RESKEPTA PRED SUTRAŠNJI MEČ: ‘Sutra treba da uživamo na terenu, očekuje nas protivnik koji igra dosta dobar fudbal’

Nastavio je Rakić da pravi velike probleme odbrani Brodarca i u nastavku igre. Zavrnuo je Mitić loptu u 47. minutu na prvu stativu, gde je fenomenalno utrčao naš napadač i matirao Lešnjaka po drugi put. Nije se ni Šljivić zaustavio na jednom pogotku. Uposlio ga je zapaženi Mijatović u 64. minutu, talentovani vezista je fintom tela izbacio čuvara i rutinski pogodio mrežu.

Ređali su se golovi crveno-belih kao na traci, a pogodio je ponovo i Nikolašević u 80. minutu. Marić je bio taj koji je probio po levom boku i zavrnuo loptu u peterac, iza leđa golmana Lešnjaka koji je izleteo, a Nikolašević je samo rutinski sproveo u mrežu. Tačku na meč postavio je Stefan Miladinović u 90. minutu. Kao i kod prethodnog gola, sve je krenulo od dubinskog pasa Vidojevića, a brzonogi Nišlija je izašao pred golmana i postavio konačan rezultat.

Crvena zvezda: Marinković, Mitić (od 81. Savić), Vukičević, Leković, Marić (od 81. Stojsavljević), Vidojević, Lolić (od 69. Radonjić), Šljivić (od 81. Svetozarević), Mijatović, Nikolašević (od 81. Miladinović), Rakić.

Brodarac: Lešnjak, Veljović, Milošević, Vujetić, Mulić, Živković (od 51. Kostić), Spasojević (od 62. Stublinčević), Barišić, Pepić (od 80. Miljević), Bajić (od 38. Ignjatović), Vidović (od 62. Civrić).

FOTO: FK Crvena zvezda

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter