Trener fudbalera Partizana, Aleksandar Stanojević na konferenciji u Humskoj najavio je utakmicu 8. kola gde crno-beli gostuju Zlatiboru.

Rotacije posle napornog meča u Kišinjevu su neophodne.

– Ne znamo kakva je stiaucija sa Sadikom oko te povrede. Neću nikoga odmarati za utakmicu u Belgiji, već samo od ove utakmice prethodne. Moramo naravno da odmorimo neke igrače koji su imali veliku minutažu. Spremni smo. To je realnost, u Evropi se igraju utakmice na tri dana, zašto ne bismo mogli i mi? Nadam se da ćemo biti dominantni.

Sigurno ćemo rotirati, možda će Denis Stojković dobiti šansu od 1. minuta, videćemo još. Moramo da rotiramo da bi se svi osećali kao deo Partizana. Biće pet novih igrača u ekipi. Asano je u dobrom stanju, za Sadika čekamo poslednji izveštaj doktora. Ako budu zdravi biće obojica u sastavu. Ne kalkulišemo ništa – poručio je strateg Partizana.

Hoće li doći neko pojačanje ili ste zadovoljni timom koji imate na raspolaganju?

Od koga preti najveća opasnost u ekipi Zlatibora?

– Gledao sam njihove utakmice kada su izgubili protiv Čukaričkog, gledao sam i našu pripremnu utakmicu protiv njih u Užicu. Malo su se konsolidovali. Vukić je opasan napred, ali da ne spominjem, obično kad spomenem nekoga on da gol. Svaka ekipa u našoj ligi može da bude opasna, spremili smo se – kazao je strateg crno-belih.

– Ne volim da Popović brani jer je bonus igrač, ni on se zbog toga ne oseća dobro. Sticaj okolnosti je takav, da nema tog pravila, sigurno bi Stojković branio, to je jasno. Imamo dosta igrača u napadu, ali tamo smo najjači, ne možemo da sklanjamo strance. Videćemo da li će Lazar Pavlović da bude spreman, on je imao povredu. Menjaćemo svakako – zaključio je Stanojević.

FOTO: Youtube/printscreen