1
Domaći fudbal

FOTO: FK Voždovac

‘ZMAJEVI’ SVE JAČI: Milojević ‘sleteo na krov’ i pojačao Voždovac!

Objavljeno: 18.09.20 u 20:50

Posle dva nova golmana, u fudbalski klub Voždovac stiglo je i pojačanje u veznom redu.

Dres ‘Zmajeva’ u nastavku sezone nosiće nekadašnji igrač Čukaričkog, Vojvodine i Panioniosa – Nemanja Milojević, sin proslavljenog trenera Crvene zvezde, Vladana Milojevića.

Mladi reprezentativac Grčke potpisao je trogodišnji ugovor sa klubom, a generalni direktor Miloš Mirković poželeo mu je dobrodošlicu.

– Nemanja je mlad igrač, ali ima zavidno iskustvo i baš zato je pravi izbor za Voždovac. Nadam se da će se brzo uklopiti i ne sumnjam da će biti pravo pojačanje za tim – istakao je Mirković.

FOTO: FK Voždovac

Milojević se fudbalskoj javnosti predstavio igrajući UEFA Youth League sa omladincima Čukaričkog , a potom su uspedile dve odlične sezone sa prvim timom kluba sa Banovog brda a potom i u dresu Vojvodine. Proteklu sezonu proveo je u grčkom Panioniosu, a sada se vraća u srpski fudbal.

– Drago mi je što sam došao u klub koji je pre svega odlično organizovan i u kome vlada zdrava atmosfera i na terenu i van njega. Moj cilj je da doprinesem još boljoj igri, da dajem maksimum kako na treninzima, tako i na utakmicama. Želim da ispoštujem zahteve stručnog štaba i očekivanja kluba – istakao je 22-godišnji fudbaler i dodao:

– Voždovac ima veliki broj mladih i talentovanih igrača, koji su odlično uklopljeni sa nekolicinom iskusnijih i zato smatram da imamo šansu do kraja prvenstva da pokažemo pravi kvalitet ove ekipe – zaključio je Milojević.

 

 

FOTO: FK Voždovac

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter