0
Evrokupovi

FOTO: FK Partizan

STANOJEVIĆ ŽELJNO IŠČEKUJE SUTRAŠNJI MEČ: Spremni smo, jedva čekam da počne utakmica! (VIDEO)

Objavljeno: 16.09.20 u 18:42

Fudbaleri Partizana doputovali su danas u Moldaviju gde ih očekuje meč sa ekipom Stinfula, u okviru drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope.

Trener crno-belih Aleksandar Stanojević željno išćekuje sutrašnju utakmicu, i istakao da su njegovi izabranici spremni.

Svi smo spremni i jedva čekamo da počne utakmica, koja će biti specifična jer se igra samo jedna. Vreme ovde je slično kao i u Srbiji i ne vidim razlog da ne odigramo dobro, koncentrisani smo – rekao je Stanojević na konferenciji za novinare u Kišinjevu.

Stanoje je prokomentarisao i protivničku ekipu, rekavši da su dobro organizovani, i otkrio koje je njihovo najjače oružje.

PROČITAJTE JOŠ: CRNO-BELI ‘IZVISILI’ ZA POJAČANJE: Bio je velika želja Aleksandra Stanojevića, a sada mladi reprezentativac Srbije ima novi klub!

Dobro su postavljeni, imaju izuzetan kontranapad i tranziciju i mislim da je to segment u kom mogu da nam naprave problem. Nećemo da se nameštamo prema protivniku, želimo da igramo ofanzivnije – dodao je Stanojević.

Crno-beli biće oslabljeni, s obzirom da neće igrati Rajko Brežančić, kao ni Maki Banjak.

– Svi ostali su spremni. Lazar Marković je bio malo prehlađen, ništa strašno – jasan je trener crno-belih.

FOTO: FK Partizan

Defanzivac Partizana Uroš Vitas očekuje fizički zahtevnu utakmicu.

– Čeka nas fizički zahtevna utakmica. Najvažnije je da Partizan pobedi, a stvarno nije važno kako. Samo želim da Partizan prođe i učinićemo sve da se to desi – rekao je štoper crno-belih.

FOTO: FK Partizan

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter