0
Domaći fudbal

‘PARNI VALJAK’ OTPUTOVAO U MOLDAVIJU: Fudbaleri poručuju – Očekuje nas ‘fajt’, ali mi smo bolji i kvalitetniji! (VIDEO)

Objavljeno: 16.09.20 u 12:10

Fudbaleri Partizana otputovali su u Moldaviju gde ih očekuje meč sa ekipom Stinfula, u okviru drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope.

U avionu za Moldaviju, našli su se sledeći igrači:

Golmani: Popović, Stevanović, Stojković;
Odbrana: Banjak, Vujačić, Vitas, Ostojić, Miljković, Urošević;
Sredina: Natho, Stojković, Pavlović, Zdjelar, Šćekić, Suma, Marković, Čolić, Stevanović, Smiljanić;
Napad: Sadik, Asano, Štulić

Novo pojačanje Partizana Aleksandar Miljković smatra da ih očekuje veoma tvrda utakmica.

– Spremni smo, poslednja dva dana smo dosta analizirali kako bi znali šta nas očekuje, u ovu utakmicu ulazimo kao favoriti. Šef nas je lepo pripremio, jasno nam stavio doznanja šta su naši zadaci. Što se tiče protivnika, gledao sam njihovu prvu utakmicu u kvalifikacijama, jako prljava ekipa, očekuje nas ‘fajterska’ utakmica, ali spremni smo na sve – rekao je Miljković u razgovoru za klupsku televiziju.

Jedan od najiskusnijih u ekipi, Milan Lola Smiljanić izjavio je da je najbitniji prolazak, a ne ‘lepršava’ igra.

Idemo po pobedu, znamo da će biti teška utakmica, Moldavci su sami po sebi ‘tvrd orah’. Najbitnije je da prođemo, nije bitna ni lepršava igra ni puno golova, svesni smo da ćemo morati da se prilagodimo, igra se jedna utakmica i nemamo pravo na grešku. Partizan je oduvek igrao napadački fudbal, novi šef to takođe traži od nas, i baš zbog toga sam srećan.

Napadač Bojan Matić zna odakle Partizanu preti najveća opasnost.

– To je ekipa koja igra grub fudbal, moramo obratiti pažnju na prekide, imaju izuzetno visoke fudbalere, i tu nam preti najveća opasnost. Mi smo svakako mnogo bolja i kvalitetnija ekipa, pokušaćemo sutra i to da dokažemo.

FOTO: FK Partizan

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter