1
Domaći fudbal

ILIEV JE JASAN: Pljušte pohvale na račun novog trenera – Stanojević je najbolji u poslednjih 30 godina!

Objavljeno: 16.09.20 u 12:35

Bivši fudbaler Partizan Ivica Iliev prokomentarisao je postavljanje Aleksandra Stanojevića na klupu Partizana.

On je u razgovoru za ‘Novosti’ istakao da je povratak Aleksandra Stanojevića vrhunski potez Partizana.

– Nemam problem da kažem tako nešto, jer to zaista mislim. Veoma dobro se poznajemo, pratio sam rad i ostalih trenera što kao igrač nekada, što sa funkcije sportskog direktora. Bilo je i nekih naših bivših trenera koji nisu krili ljutnju kada sam im rekao da mislim da je Stanojević najbolje rešenje za klupu u poslednje tri decenije, ali to je moj stav – jasan je Iliev.

Iliev i Stanojević se vrlo dobro poznaju, bili su saigrači, a 2010. godine se zajedno sa Partizanom plasirali u Ligu šampiona.

– Najpre smo bili saigrači, pa sam igrao za Partizan kada je Sale bio trener i kada smo se plasirali u Ligu šampiona, a eto treći put smo se ukrstili kada sam ja u klupskim kancelarijama, dok je on ponovo na našoj klupi. Ne sumnjam uopšte da će i sadašnja saradnja biti plodonosna kao i one ranije – ističe Iliev.

Iliev je nastavio da hvali novog trenera ‘parnog valjka’.

PROČITAJTE JOŠ: ‘PARNI VALJAK’ OTPUTOVAO U MOLDAVIJU: Fudbaleri poručuju – Očekuje nas ‘fajt’, ali mi smo bolji i kvalitetniji! (VIDEO)

Sale ima sve što bi savremeni trener trebalo da ima. Ambiciju, karakter, poseban stručni kvalitet, generalno veliki broj njegovih vrlina je zaista na vrhunskom nivou. Nisu mu se otvorile karte na željeni način po odlasku iz Partizana, a ja sam siguran da će ponovo pokazati koliko vredi. Sadašnji selektor Portugalije Fernando Santoš me trenirao u PAOK, usuđujem se da kažem da je on na njegovom nivou. Jasno je da su očekivanja u Partizanu uvek najviša, a na Stanojeviću je da pokuša da stavi znak jednakosti između mogućnosti i ambicija. Važno je da mu ekipa veruje od prvog dana jer je čovek koji autoritet stiče znanjem, a ne vikom. Ubeđen sam da će Stanojević napraviti velike stvari sa Partizanom. Dosta naravno zavisi i od sreće, ali mi osećaj kaže da ćemo prisustvovati spektakularnoj sezoni – optimista je Iliev.

0
0

1 Komentara

  1. Ako se ne pojača sa kvalitetnim igračima džaba mi stručnost.Ovi postojeći ,,levaci“ i penzioneri nisu sposobni da da realizuju Saloteve zamisli.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter