0
Evrokupovi

FOTO: FK Partizan

ALEKSANDAR STANOJEVIĆ PRED PUT U MOLDAVIJU: Vežbali smo sve varijante, znamo šta nas čeka, spremni smo maksimalno! (VIDEO)

Objavljeno: 15.09.20 u 13:50

Fudbaleri Partizana odradili su poslednji trening u Beogradu pred put u Moldaviju gde crno-bele u četvrtak od 19 sati očekuje meč sa ekipom Sfintula u 2. kolu kvalifikacija za Ligu Evrope.

Trener crno-belih, Aleksandar Stanojević analizirao je moldavsku ekipu.

– Upoznati smo sa rivalom. Jedna disciplinovana ekipa koja je izbacila predstavnika iz Belorusije. Mislim da smo, uz svo poštovanje, bolji tim od njih. Ipak, igra se jedna utakmica. Svima je jasno da je to sasvim drugačije. Spremali smo se za sve varijante – rekao je strateg Partizana.

On je otkrio da li je ekipa vežbala penale, jer je moldavska ekipa upravo na taj način savladala rivala u prethodnoj rundi.

– Vežbali smo sve. I ako gubimo i ako vodimo, ako dođe do penala. Čak i ako vodimo dva gola razlike ili gubimo isto toliko. Za sve smo se spremali. Momci su fokusirani – ističe Stanojević.

Sfintul je istakao da Partizan ne dolazi u sjajnom stanju, a šef stručnog štaba crno-belih je istakao da je pratio šta su rivali pričali.

– Pratio sam kako oni vide nas. Partizan je uvek Partizan. Spremni smo maksimalno i znamo šta nas čeka. To je najvažnije – zaključio je Aleksandar Stanojević.

FOTO: FK Partizan

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter