1
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

STANKOVIĆ REŠIO DILEME: Evo šta je rekao trener Crvene zvezde

Objavljeno: 14.09.20 u 13:45

Dejan Stanković se obratio medijima pred put na Kipar.

Ono što je sve najviše zanimalo jeste zdravstveno stanje povređenih igrača.

– Videćemo za napadača ko je najbliži. Boaći ima povredu, 14 milimetara istegnuće zadnje lože, to se pokazalo kao ozbiljan problem. On je van stroja sigurno. Tomane uprkos dogovoru sa Samsunsporom da ostane do 17. septembra takođe neće biti u konkrenciji za tim.

Ben i Katai su propustili utakmicu protiv Čukaričkog i sada su stopostotno spremni za duel sa Omonijom. Gobeljić i Rodić se takođe dobro osećaju, imamo dva dana da odlučimo koji sastav će istrčati na teren – rekao je Stanković.

On smatra da je ovo meč sezone za njegov tim.

-U ovom trenutku, ovo jeste najvažnija utakmica u ovoj sezoni. Pobedom bismo ispunili jedan od ciljeva, a to je grupna faza evropskog takmičenja – kaže legendarni fudbaler.

Pričao je i o stilu fudbala koji pokušava da nametne.

-Trudimo se uvek da igramo dobar i ofanzivan fudbal. Nadamo se da će tako biti i u sredu, ali sve zavisi kako će se ući u utakmicu. Bićemo strpljivi, ali to ne znači da ćemo se braniti – zaključio je šef stručnog štaba Crvene zvezde.

FOTO: FK Crvena zvezda

0
0

1 Komentara

  1. Prevagu na utakmici na Kipru će doneti tri sjajna Zvezdina “kaitalca”, Sanogo, Kanga i Ben, pošto četvrti iz pokera asova, Boaći ne može igrati zbog povrede! Kada se ova trojica “kapitalaca” razgoropade na terenu, Omoniji preostaje samo da istakne belu zastavu. Plašim se da nam posle utakmice veliki evropski klubovi ne ukradu talentovanog 33-godišnjeg Bena, ili brzog i neuhvatljivog driblera Kangu. Jedan od najmodernijih zadnjih veznih, Sanogo će biti na meti stranih menadžera zbog svoje brzine u iznošenju lopte na protivničku polovinu. Kakve gromade ima Zvezda!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter