0
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

STANOJEVIĆ SE SUOČAVA SA OZBILJNIM PROBLEMOM: Hendikep za Partizan – defanzivca crno-belih očekuje pauza od mesec dana?!

Objavljeno: 13.09.20 u 12:47

Novog fudbalera Partizana mogla bi da očekuje duga pauza.

Štoper crno-belih Maki Banjak uradiće danas sve analize, i ukoliko snimci pokažu da je povreda aduktora ozbiljnija nego što se misli, njega će ‘čekati’ pauza od mesec dana.

Ono što predstavlja problem za novog trenera Aleksandra Stanojevića, jeste taj što na Banjaka neće moći da računa na nekoliko bitnih mečeva, pre svega u kvalifikacijama za Ligu Evrope.

FOTO: FK Partizan

Kamerunski fudbaler se povredio na utakmici sa Vojvodinom, bio je prvo na terapija, da bi potom nekoliko puta pokušao da trenira sa njegovim saigračima, ali bezuspešno.

Njegova želja bila je da sinoć zaigra protiv Rada, ali na poslednjem treningu parnog valjka koji je određen u petak, dvadesetpetogodišnji štoper je procenio da ipak nije u stanju da pomogne svojoj ekipi.

PROČITAJTE JOŠ: PARTIZANOVO ‘DETE’ NA METI VELIKANA: Srpski napadač na ‘slatkim mukama’ – tri ponude su na stolu!

Sa istim problemom, suočen je i Rajko Brežančić, koji će van terena biti nekoliko nedelja.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter