0
Domaći fudbal

PONOVO NA TERENU: Markec je jasan – ne smemo da odemo korak unazad!

Objavljeno: 13.09.20 u 14:48

Crno-beli pobedili su sinoć ekipu Rada rezultatom 3:0.

Ono što je obradovalo navijače Partizana jeste povratak Lazara Markovića, i njegova sjajna partija.

– Nisam neko ko voli da govori za medije, posebno jer znamo koliko je prethodni period bio težak za mene i shodno tome svaka priča bez reakcije na terenu ne bi imala efekta. Ono što sad mogu reći je da mi je drago što se pokrenula energija, što svi zrelo i odgovorno pristupamo treninzima i najvažnije, ispunjavamo zadatke – rekao je Marković dan posle meča sa Radom.

PROČITAJTE JOŠ: STANOJEVIĆ SE SUOČAVA SA OZBILJNIM PROBLEMOM: Hendikep za Partizan – defanzivca crno-belih očekuje pauza od mesec dana?!

On očekuje da njegova ekipa iz utakmice u utakmicu bude sve bolja.

-Ne može mnogo da se uradi za deset dana bez kompletnog tima, povređenih igrača, ali smo zaista na pravi način pristupili idejama i načinu rada šefa Stanojevića. Ovde ne govorim samo o nama koji ga znamo, već od prvog do poslednjeg igrača. Dug je i težak period ispred nas, te je utakmica protiv Rada samo prvi stepenik do vrha. Treba strpljenja i vremena, ali u tom periodu nećemo dozvoliti da odemo korak nazad.

Promena pozicije, opšti je utisak, prijala je i te kako Lazaru Markoviću.

– Što se tiče pozicije, drago mi je što sam opravdao poverenje šefa i saigrača, ali u kojoj god formaciji igrali tu sam na raspolaganju. Svi moramo biti spremni i odgovorni kao tim – naglasio je Lazar Marković.

FOTO: FK Partizan

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter