0
Domaći fudbal

Foto: Crvena zvezda / Nikola Mitić

LIGA ŠAMPIONA, TU JE ZVEZDI MESTO: Borjan otkrio koji je njegov cilj, a zatim uputio snažnu poruku Marku Dociću!

Objavljeno: 13.09.20 u 14:19

Golman srpskog šampiona ispred sebe ima jasan cilj.

Ekipa Crvene zvezde juri četvrto uzastopno učešće u evropskim takmičenjima, a jedan od najzaslužnijih za sjajne igre crveno-belih jeste Milan Borjan.

Na mnogo utakmica, njegovim sjajnim intervencijama Borjan je doprineo Zvezdinim pobedama, a posebno se pamti Kopenhagen i Salzburg.

Borjan je gostujući u emisiji ‘Kao nekada’ na ‘Arena sport’ upitan da li bi trenutno prihvatio sigurno učešće u Ligi Evrope, na šta je on jasno odgovorio.

PROČITAJTE JOŠ: PLAKANJE OD SMEHA: Smiljanića pitali da li kombinuje psihoaktivne supstance i alkohol, pogledajte šta je on odgovrio! (VIDEO)

Ne! Moj cilj je Liga šampiona, tu je mesto Crvenoj zvezdi. Napravili smo odlične rezultate, vratili smo Zvezdu gde joj je mesto, među evropske velikane. Pokušaćemo isto i ove sezone. Teže je sada kada se igra jedna utakmica, ali mi ćemo da izađemo i damo sve od sebe – poručuje Milan Borjan.

On se potom osvrnuo i na tešku povredu kapitena Čukaričkog Marka Docića, i poželeo mu što brži oporavak.

– Stvarno mi je žao zbog toga što se dogodilo Marku. On je fenomenalan igrač, a pre svega čovek. Čuli smo se danas i rekao mi je da nije toliko strašno kao što je izgledalo u prvi mah. Želim mu da se što pre opravi – rekao je golman crveno-belih.

Foto: Crvena zvezda / Nikola Mitić

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter