12
Domaći fudbal

FOTO: Privatna arhiva

PARTIZAN SPREMA KOMPLETNU DOKUMENTACIJU: Vuletić poručuje – Videćemo ko je kome koliko dao, a koliko oteo!

Objavljeno: 13.09.20 u 11:33

Sprema se kompletna dokumentacija, pa će se videti ko je koliko dao a koliko ‘oteo’, poručuje potpredsednik crno-belih.

Generalni direktor Fudbalskog saveza Srbije, Jovan Šurbatović, govorio je o raznim aktuelnim temama u domaćem fudbalu, oko kojih se ovih dana vodi ogromna polemika.

On je istakao da Crvena zvezda i Partizan duguju savezu po milion evra, kao i da su crno-beli u prethodne četiri godine na osnovu zajmova dobili od Saveza 4.417.653,64 evra.

Povodom toga, oglasio se potpredsednik Partizana, Vladimir Vuletić. On je na svom zvaničnom Tviter nalogu objavio da će ekipa iz Humske u narednih nekoliko dana predstaviti kompletnu dokumentaciju, nakon čega će stvari biti jasnije.

PROČITAJTE JOŠ: DELOVALI SMO OZBILJNO: Stanojević nije krio zadovoljstvo, a potom otkrio zbog čega nije branio Stojković!

– Fudbalski klub Partizan će, u narednih par dana, javnosti predstaviti kompletnu dokumentaciju u vezi sa pozajmicama FSSrbije, vraćenim dugovima i otetim iznosima taksom od 3% na svaki medjunarodni transfer. Tada će biti jasno ko je kome koliko dao a koliko oteo. Taj saldo će razvejati sve sumnje – stoji u objavi.

FOTO: Privatna arhiva

0
0

12 Komentara

  1. SRPSKE USTASE OKUPIRALE TERAZIJE,SADA KO JE KOLIKO KOME DAO UZEO OD FSS…DALI TAJ SAVEZ POSTOJI PORED FUDBALSKOG I KOSARKASKOG SAVEZA PARTIZAN..VOLIO BI ZNATI…

    0
    0
    Odgovori
  2. kome se obracas…??? naivni nismo … ma daj ako nisi UBACENI TROJANAC u partizan !? onda sav materijal (a toliko ga je:od FINANSIRANJA, TAKMICENJA … vodjeno iz samog vrha drzaveuputi, da su za vecno sa liste UEFE i FIFE skinuti) UEFI i FIFI … TO JE PRAVA ADRESA!!! , ONI SVE OVO RADE JER DOBRO ZNAJU DA NJIHOVI TROJANCI U PARTIZANU … ZA NJIH I TROJANCE i zvezdu DOBAR POSAO RADE. jedni i drugi dobro znaju sta im donosi drzavni projekat zvezda … pre svega funkciju-moc, profit-lovu i sve ostale privelegije. zato obracanje FSS i ljudima u i oko zvede, samo potvrdjuje da ste u zajednickoj igri zajedno. niko normalan vam vise nista ne veruje.

    0
    0
    Odgovori
  3. Ako dobije kilo dva ekspoldirace. Ovaj loptasti funcioner mogao je bilo gde da se skuci, a odabrao zanimanje o kojem nema pojma. On, Vazura i Vucelic kancer Partizana pa nerazumem kako navijaci Partizana to ne vide. Evo Sava, Moca, Nenad, imaju znanje iskustvo u fudbalskoj organizaciji znau sta je klub velicine Partizana. Jadni ste Vi navujaci kada Vam zvezdasi daju savet. Kako ovo Vase burence kaze vidi a slep kod ociju.

    0
    0
    Odgovori
  4. Ma jebi cigansture…prijavljivali prodaje od par stotina hiljada a drpisali milione…A vi se i dalje falite sa milionima evra od prodaje…Pa dajte tom savezu sto vas jebe , a i samo nama naplacuju kazne od bakljade, i pirotehnike, zbog transparaenta, dok ostali prolaze bez kazni…

    0
    0
    Odgovori
  5. Pojedinci Koji koment.nista ne razumeju…profa ce ih ..ubiti..samo istinom.3% na transfere koje uzima FSS ce morati da vrati klubovima.Odrali CZ I Partizan.

    0
    0
    Odgovori
      • Debeli,stvarno si puk’o k’o tena ! Trebaš se vratiti među brucoše jer si se sa pravom posvađao . Jesi li išta dokazao time što si kod UEF-E panjkao Zvezdu ? Bolesni debeli nazovi pravniče pogledaj se u ogledalo.

        0
        0
        Odgovori
  6. Ovaj stvarno nije normalan. On smatra taksu pod tim da je Partizan vratio dugove. Pa i kad iz Vozdovca ili Rada neko ode u inostranstvo, 3% ide taks u FSS. Vratite vi lepo pare koje ste dobili, a FSS porucujem da vise ne da ni dinara Partizanu za ne znam sta da im treba. Nema zavuku ruke malo u svoje dzepove pa plate.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter