Sprema se kompletna dokumentacija, pa će se videti ko je koliko dao a koliko ‘oteo’, poručuje potpredsednik crno-belih.

Generalni direktor Fudbalskog saveza Srbije, Jovan Šurbatović, govorio je o raznim aktuelnim temama u domaćem fudbalu, oko kojih se ovih dana vodi ogromna polemika.


On je istakao da Crvena zvezda i Partizan duguju savezu po milion evra, kao i da su crno-beli u prethodne četiri godine na osnovu zajmova dobili od Saveza 4.417.653,64 evra.

Povodom toga, oglasio se potpredsednik Partizana, Vladimir Vuletić. On je na svom zvaničnom Tviter nalogu objavio da će ekipa iz Humske u narednih nekoliko dana predstaviti kompletnu dokumentaciju, nakon čega će stvari biti jasnije.

PROČITAJTE JOŠ: DELOVALI SMO OZBILJNO: Stanojević nije krio zadovoljstvo, a potom otkrio zbog čega nije branio Stojković!

– Fudbalski klub Partizan će, u narednih par dana, javnosti predstaviti kompletnu dokumentaciju u vezi sa pozajmicama FSSrbije, vraćenim dugovima i otetim iznosima taksom od 3% na svaki medjunarodni transfer. Tada će biti jasno ko je kome koliko dao a koliko oteo. Taj saldo će razvejati sve sumnje – stoji u objavi.

FOTO: Privatna arhiva