1
Domaći fudbal

DELIJE NA ‘NOGAMA’: Da li su crveno-beli oštećeni za penal? (VIDEO)

Objavljeno: 13.09.20 u 10:42

U okviru sedmog kola Superlige Srbije ekipa srpskog šampiona savladala je ekipu Čukaričkog rezultatom 3:1.

Dosta spornih situacija viđeno je na tom meču, navijači Partizana nezadovoljni su što glavni arbitar nije pokazao crveni karton Sanogu nakon starta nad Markom Docićem.

PROČITAJTE JOŠ: STANKOVIĆ U VELIKOM PROBLEMU: Jedan od najboljih neće igrati protiv Omonije?!

Međutim, stigao je odgovor iz Ljutice Bogdana. Navijači Crvene zvezde objavili su snimak na svom zvaničnom Tviter nalogu, na kome se vidi sporna situacija u kojoj je Gavrić srušen u kaznenom prostoru, a Delije smatraju da je postojalo osnova za najstrožiju kaznu.

– U senci ubedljive pobede Crvene zvezde na Banovom brdu i teške povrede igrača Čukaričkog, ostao je sporan detalj i start nad Željkom Gavrićem. Sudija je odlučio da se igra nastavi – stoji u objavi.

Da li je bilo osnova za jedanaesterac, procenite sami.

0
0

1 Komentara

  1. sve u redu ali kad budu ovakve stvari sudili i klubovima koji igraju protiv zvezda sve ce biti ok ,ali nece tad ce ovakvi strucnjaci da kazu nije bilo namere nije bilo inteziteta igrac je jedva cekao kontakt,suvise lako je pao itd. zbog tog i tih stvari fss je opravdano na rubu srama i kritika.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter