7
Domaći fudbal

FOTO: FSS

ŽESTOKE KAZNE ZA SRPSKE SUDIJE: Da li će se crno-beli nakon ovoga smiriti?

Objavljeno: 12.09.20 u 16:19

Ekipa iz Humske je već duže vreme u sukobu sa FSS po pitanju suđenja.

Fudbalski savez Srbije je reagovao ovog puta, ne zna se da li zbog pritiska crno-belih ili nekog drugog razloga. Nije ni bitno, arbitri Lazar Lukić i Miloš Đorđić biće žestoko kažnjeni zbog učinka na utakmicama Crvene zvezde, saznaje ‘Mozzart Sport’.

Tačnije, Lukićev propust je taj što nije isključio Zvezdinog vezistu Seku Sanoga nakon žestokog starta nad Markom Docićem, koji je doživeo ozbiljniju povredu kolena. Sanogo nije dobio crveni, već samo žuti karton.

Đorđić je kažnjen zato što u pobedi srpskog šampiona nad TSC-om nije isključio napadača Ričmonda Boaćija nakon duela posle kojeg je golman TSC-a Nenad Filipović morao da napusti teren.

PROČITAJTE JOŠ: EKSPRESAN ODGOVOR KK CRVENA ZVEZDA: ‘Stvari su jasne, čak i avanturistima’

Obojicu čekaju drastične kazne, odnosno suspenzija od najmanje pet utakmica, ali i to nije sve. Sudijska komisija će obojicu skinuti sa liste internacionalaca što će im pasti verovatno još teže.

FOTO: FSS

0
0

7 Komentara

  1. Stankovic izvodi najbolji raspolozivi tim , svestan da ce igra biti u kontrolisanom maniru, da se cergini igraci ne povrede i ne zamore! Pripremni mec za Omoniju!Da je drugacije, da se ocekivalo ili da nije dogovoreno tako(!) Zvezda bi uvela najmanje pola rezervnih igraca protiv CUke! I to je dokaz za sumnju, i to sve narod vidi, cergasi slave ,ostali se smeju,zabava za budale. To sporta nije videlo!

    0
    0
    Odgovori
  2. Zato nam je fudbal postao s.anje, igra se pred malim brojem publike (ne treba nam druga korona),Zvezda se pomaze i na njenim i na Partizanovim mecevima na sve moguce nacine (na njenim mecevima direktno odlukama sudija i to sumnjivim dosudjivanjem penala, slobodnjaka, prekida i td, a na mecevima PFC osakacivanjem glavnog rivalanedosudjivanjem penala u njegovu korist,eksplicitnim jedva cekanim i najmanjim nepravilnostima da se rival osteti, da mu se bodovi kresu,nedosudjivanjem kornera cak, slobodnjaka,prestrogim odlukama oko kartona i td. Ovo je postalo nepodnosljivo do te mere da je ugrozilo sport kao takav jer se ubija njegov takmicarski karakter. Prvo pravilo je da CZ uvek mora pobediti, drugo pravilo je da protiv nje sudije moraju njegovati nezni stil sudjenja a u njenu korist uvek i na svaki nacin a sve to suprotno protiv glavnog rivala na mecevima Partizana!
    Sta sad posle ovih zakasnelih odluka? Bodovi se Cigancici pisu , Partizanu se registruju mecevi prema sudijskim farsicnim odlukama!? A mediji likuju komercijalizacijom slavljenja njenih „pobeda“! Uzas, strahota i potpuno pomracenje fudbala. Na stranu ostali odavno primeceni sindromi. Npr, cergarski insajderski igraci po klubovima namerno prave greske u korist CZ u igri protiv nje! Ekipe igraju protiv nje utakmice cisto da otaljaju iste, maltene bez duela, odmaknutih od protivnickih igraca i po metari po do dva, bez presinga i zelje za oduzimanjem lopte (jako uoceno u igri Cukarickog juce!). A u napadu prema golu CZ i kad se ukaze sansa 3 prema jedan(!) igrac umesto da doda loptu laganim pasom do nekog od dvojice slobodnih igraca on (Birmancevic, deklarisani cergin navijac!) dodaje loptu u cistoj situaciji za gol ,igracu, jedinom u odbrani Crvene Zvezde! Je li to fudbal? Ne, dragi moji, to je tragedija ovog sporta. Nije Stankovic naivan,naprotiv, lepo o kaze-uzeli smo bodove, idemo dalje! Da, uzeli su bodove.
    Ataj CUkaricki , ta Vojvodina, taj Spartak, taj Radnicki, taj Radnik i jos podosta njih, igrace protiv Partizana na noz, presingom prsa u prsa kao da im taj mec zivot znaci!
    Ne pitajte se zasto je izgubljen kult reprezentacije,kult sportske igre zvani fudbal! Ko to gleda, kome takavo takmicenje treba?! Fuj!

    0
    0
    Odgovori
  3. Ne,ne sme se smiriti.Dokle god FSS cuti na utakmice zvezde gde su svi sklanjalice,gde svi cute i gde su svi nemi posmatraci,zvezdin budzet je posebna prica………

    0
    0
    Odgovori
  4. Sta imaju oni dabse smiruju. Godinama otimali, krali, ponizavali i sad kao neko radi proziv njih. Lepo je Lalat rekao – dajte mi sudjenje 50-50 i pobedicemo. Godinama su imali sudjenje, savez i sve i sada kada je 50-50 samo kukaju.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter