0
Domaći fudbal
Raspored utakmica Superlige Srbije

FOTO: Youtube screenshot

SUPERLIGA SRBIJE: Goleada na ‘krovu’, Inđija i Radnički uspeli da trijumfuju – Novopazarci u sudijskoj nadoknadi izvukli bod!

Objavljeno: 12.09.20 u 19:45

Odigrane su još četiri utakmice u okviru sedmog kola Superlige Srbije.

Definitivno najzanimljiviji meč viđen je u Bačkoj Topoli, gde je TSC dočekao ekipu Radničkog iz Niša. ‘Meraklije’ su uspele da trijumfuju, rezultatom 3:0.

Mrežu TSC-a načeo je Dušan Stojiljković na samom kraju prvog poluvremena, da bi Kojić u 72. minutu povećao prednost na 2:0. Duranović je stavio tačku na ovu utakmicu u 82. minutu, a počasni gol za TSC postigao je Lukić u petom minutu sudijske nadoknade.

Fudbaleri Voždovca su na ‘krovu’ osvojili nova tri boda, nakon ubedljive pobede na Metalcom, rezulat je bio 4:0. Voždovčani su imali prednost od dva gola već u 17 minutu. Na poluvreme ‘Zmajevi’ su otišli sa velikom prednošću od čak 3:0, Edin Ajdinović je postigao pogodak u 42. minutu igre.

Konačan rezulat postavio je Jovan Nišić u 59. minutu.

PROČITAJTE JOŠ: VELIKO OLAKŠANJE: Dociću nisu pokidani ligamenti – evo koliko će kapiten Čuke biti van terena!

Inđija je savladala ekipu Radnika rezulatom 2:0. Pred sam kraj prvog poluvremena sa bele tačke bio je siguran Ilić, da bi postavio konačan rezulat, i duplirao prednost Purtić u 90. minutu.

Inđija je trenutno na desetoj poziciji, dok je Radnik na šesnaestom mestu.

Spartak iz Subotice remizirao je protiv ekipe Novog Pazara. Domaći su poveli u 58. minutu, da bi izjednačujući pogodak za Novopazarce postigao Gordič u 94. minutu.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter