0
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

STANOJEVIĆ JE POKRENUO ‘PARNI VALJAK’: Crno-beli bez većih problema savladali ‘Građevinare’, Rad ‘zakucan’ na dno tabele! (VIDEO)

Objavljeno: 12.09.20 u 22:11

Fudbaleri Partizana savladali su ekipu Rada rezulatom 3:0 u sedmom kolu Superlige Srbije.

Novi trener crno-belih Aleksandar Stanojević bolji debi nije mogao ni da zamisli. On je prošle nedelje na klupi Partizana ‘zamenio’ Savu Miloševića, koji je podneo ostavku.

Dosta oprezno su ušli crno-beli u ovaj meč, kontrolisali su igru sa izuteno velikim posedom lopte. Partizan je poveo u 31. minutu, Lazar Marković je šutirao, lopta je zakačila Stojsavljeviča i završila u mreži Rada.

Do kraja prvog poluvremena gol je visio u vazduhu, Markovićev udarac odbranio je njegov prezimenjak na golu Rada, Sadik je ponovo dva puta izblokiran.

Na samom početku drugog dela igre, Nikola Đorić je dobio direktan crveni karton, nakon što je oborio napadača Partizana, Umara Sadika. Glavni arbitar meča Piper Nenad nije imao dileme, tako da je Đorića bez razmišljanja poslao u svlačionicu.

Samo tri minuta nakon toga, ‘parni valjak’ je udvostručio svoju prednost, i to fantastičnim pogotkom Filipa Stevanovića, koji je opet pokazao zašto se smatra jednim od najtalentovanijih fudbalera u našoj zemlji. On je sa ivice kaznenog prostora, fantastičnim udarcem pogodio malu mrežicu i savladao golmana Rada, koji je bez obzira što je primio tri gola, branio fenomenalno.

U narednih deset minuta, odbranio je tri stopostotne šanse, prvo Sadikov šut, a zatim Asanov i Nathov.

Tačku na ovu utakmicu postavio je Umar Sadik i 81. minutu, pogotkom iz jedanaesterca. Asano je srušen u kaznenom prostoru, a Piper je pokazao na belu tačku. Promene rezultata do kraja utakmice nije bilo.

Partizan trenutno zauzima treću poziciju sa 15 ostvarenih bodova, dok je ekipa sa Banjice na poslednjoj, odnosno dvadesetoj poziciji, sa svega tri boda.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

FOTO: FK Partizan

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter