0
Evropske lige

FOTO: FC Fulham

POSTOJI OBJAŠNJENJE: Oglasio se Skot Parker i otkrio zbog čega Mitrović nije bio u startnih 11!

Objavljeno: 12.09.20 u 21:31

Fudbaleri Arsenala savladali su ekipu Fulama sa ubedljivim rezulatatom od 3:0.

Ekipa Fulama loše je startovala u novoj sezoni, nakon što su poraženi od ‘Tobdžija’ sa 3:0, a ono što je posebno šokiralo navijače Fulama jeste to što se najbolji strelac ekipe nije našao u prvoj postavi.

Menadžer Fulama Skot Parker objasnio je zbog čega je Mitrović utakmicu protiv Arsenala počeo na klupi, da bi na kraju odigrao samo trideset minuta.

Nije bio sa nama dugo. Aleks se vratio sa reprezentativne pauze pre dva dana. Poslednju utakmicu koju je odigrao za nas bio je Vigan, pre određenog vremena, a imao je i povredu lože. Danas sam izveo fizički najspremniju grupu igrača – rekao je Parker za ‘Sport klub’ posle utakmice.

PROČITAJTE JOŠ: MMA SVET JE U ŠOKU: Mekgregor je uhapšen, nećete verovati zbog čega!

U teškom porazu protiv Arsenala (0:3) bilo je jasno da će biti potrebno još vremena da se Fulam ‘složi’ i da dokaže da ima kvalitet za najviši rang.

– Cilj je da održimo ovaj klub i tim u Premijerl igi. Realan sam i znam da šta će biti uspeh. Nemam sumnju da ćemo to uspeti – dodao je Parker.

FOTO: FC Fulham

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter