7
Domaći fudbal

NAVIJAČI PARTIZANA IZAŠLI NA ULICE: Nezadovoljstvo i dalje traje – Grobari protestvovali u centru grada! (VIDEO)

Objavljeno: 12.09.20 u 20:13

Nezadovoljstvo navijača Partizana i dalje traje.

Već duže vreme traje subok između ekipe iz Humske i Fudbalskog saveza Srbije. Navijači crno-belih nezadovoljni su suđenjem na mečevima ‘večitih rivala’, a sve to rezultiralo je velikim protestom u centru grada.

PROČITAJTE JOŠ: POMALO IZNENAĐUJUĆE: Stojkovića nema na golu, ‘povratnik’ dobija šansu – evo za kojih 11 igrača se opredelio Stanojević! (SASTAVI)

Naime, navijači Partizana u većem broju okupili su se na Terazijama ispred adrese gde se nalaze prostorije FSS. Ovo nije prvi protest Grobara, pre nekoliko dana pristalice ekipe iz Humske protestovali su ispred Kuće fudbala u Staroj Pazovi.

Danas u toku dana, FSS je kaznio dvojicu sudija, Lazara Đukića i Miloša Đorđića, koji su napravili greške na utakmicama Crvene zvezde, a više o tome pogledajte OVDE.

0
0

7 Komentara

  1. Gde su sada ovi SNS batinaši što su tukli onaj nedužni narod kada je bio protiv Vučića, da sada biju ove kriminalce? A da, pa kako da biju sami sebe, eno ih u gomili.

    0
    0
    Odgovori
    • Očigledno da jesu dvojni aršini, ali ako sudije pomažu Zvezdi, i donose im titule kako govore. Gde su bili kada su sudije pod Tomislavom Karadžićem takođe poklanjale pobede i titule Partizanu?!

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter