0
Domaći fudbal

FOTO: HotSport/Aleksandar Ilić

MOĆNI RADNIČKI SE ‘PROŠETAO’ SENTOM: Ekipa sa Čaira ubedljiva protiv nemoćnog TSC-a!

Objavljeno: 12.09.20 u 21:52

Fudbaleri Radničkog iz Niša ostvarili su nova tri boda, nakon što su ubedljivim rezultatom savladali ekipu TSC-a rezulatom 3:1, u okviru sedmog kola Superlige Srbije.

Ekipa sa ‘Čaira‘ dugo nije izgledala ovako moćno, šanse su se ređale kao na traci, tako da je pravo čudo što nismo videli još neki pogodak. Ovo je loša uvertira TSC-a pred novi izazov na evropskoj sceni, pošto će se za pet dana sastati sa rumunskim FCSB-om u drugom kolu kvalifikacija za LE.

Mrežu TSC-a načeo je Dušan Stojiljković na samom kraju prvog poluvremena posle sjajne akcije, da bi Kojić povećao prednost u 72. minutu. Dilemu oko pobednika otklonio je Đuranović u 80. minutu, a jedini i utešni pogodak za ekipu iz Bačke Topole postigao je Lukić u petom minutu sudijske nadoknade.

Trener Radničkog, Radoslav Batak zadovoljan je prikazanom igrom njegovih izbaranika.

– Ovu pobedu posvećujem mojim igračima. Naporno su trenirali, odrekli su se mnogih stvari u prethodnom periodu, ali ta cena mora da se plati zarad ovakve igre i dobrih rezultata. Danas smo bili odlični na svim delovima terena. Vršili smo presing kakav ja zahtevam, bili smo agresivni na sredini terena, smireni u odbrani, a da smo bili efikasniji u napadu i iskoristili sve šanse, dosta bi ubedljivije slavili – rekao je Batak nakon utakmice.

Radnički trenutno zauzima treću poziciju na tabeli sa 15 bodova, ‘beži’ mu Spartak sa 16 i Crvena zvezda sa 21 bodom. Ono što je sigurno, jeste da ukoliko nastave sa ovakvim igrama, ekiša sa Čaira će itekako pomrsiti konce u samom vrhu takmičenja.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

FOTO: HotSport/Aleksandar Ilić

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter