0
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan/Miroslav Todorović

DELOVALI SMO OZBILJNO: Stanojević nije krio zadovoljstvo, a potom otkrio zbog čega nije branio Stojković!

Objavljeno: 12.09.20 u 22:57

Novi trener Partizana Aleksandar Stanojević zadovoljan je prikazanom igrom njegovih izabranika.

Fudbaleri Partizana savladali su ekipu Rada rezulatom 3:0 u sedmom kolu Superlige Srbije. Novi šef stručnog štaba crno-belih istakao je zadovoljstvo nakon meča.

Zadovoljan sam, delovali smo ozbiljno. U prvom poluvremenu smo kontrolisali utakmicu, Rad se organizovano branio u prvih 20 minuta – rekao je Stanojević.

Osvrnuo se i na igru Lazara Markovića.

Lazar je bio izuzetan danas, opasan između linija, okrenut ka golu, dao je taj pas kod crvenog kartona i mislim da je sve bilo dobro. Što se formacije tiče, to je taj neki raspored igrača, nije bilo Sume danas, videćemo da li će Lazar ponovo igrati na toj poziciji. Igraće onaj ko je najbolji i ko mi najviše odgovara – jasan je Stanojević.

Stanojević je zadovoljan učinkom Aleksandra Miljkovića, koji je tek stigao.

– On je defanzivno odličan i vidim da je napredovao i u ofanzivi. Prva mu je utakmica, nije trenirao uopšte i zadovoljan sam.

PROČITAJTE JOŠ: STANOJEVIĆ JE POKRENUO ‘PARNI VALJAK’: Crno-beli bez većih problema savladali ‘Građevinare’, Rad ‘zakucan’ na dno tabele! (VIDEO)

Na pitanje zašto nije branio Vladimir Stojković, Stanojević je odgovorio:

– Sve je zbog bonusa, ne volim to da radim, ali nisam imao drugo rešenje. Stojković bi sigurno branio da nije takva situacija. Inače, zadovoljan sam Popovićem – zaključio je trener crno-belih.

FOTO: FK Partizan/Miroslav Todorović

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter