3
Domaći fudbal

ZVEZDA PREDSTAVILA NOVO POJAČANJE: ‘ Siniša i Materaci su mi rekli da odmah dođem, Boaći mi je bio cimer’

Objavljeno: 11.09.20 u 13:00

Završeno je i predstavljanje novog fudbalera Crvene zvezde!

Falćineli se obratio novinarima i poslao poruke za sve koji prate Crvenu zvezdu.

Vrlo sam zadovoljan i počastvovan što sam postao deo ove velike porodice. Verujem da će ova mogućnost i meni dati velike stvari, dočekan sam sa velikom gostoljubivošću, svi se trude da mi pomognu, naročuito zbog jezika. Uveren sam u uspeh i da ću sa njima krenuti već na narednoj utakmici – rekao je na startu konferencije Dijego.

Pričao je o tome šta mu je Siniša Mihajlović rekao.

Odmah mi je savetovao da prihvatim ponudu. Nisam imao nikakve sumnje kada je u pitanju Zvezda i dolazak u Beograd u fudbalskom smislu. Nadam se da ću igrati i osvajati titule. Jedina sumnja je bila moja ćerka i njeno preseljenje u Beograd, ali i to smo rešili. Materaci me je takođe savetovao da pređem ovde – kaže Falćineli.

Boaćija dobro poznaje.

Sa Boaćijem sam bio cimer u Sasuolu, jako sam zadovoljan što ovde imam nekoga koga poznajem. On je sjajan momak, ali ne samo on, svi su sjani, pružili su mi podršku, pomogli su mi oko smeštaja u kuću, dočekan sam sa velikom dobrodošlicom – otkrio je za medije novi napadač Crvene zvezde.

PROČITAJTE JOŠ: BUM! SRPSKI DEFANZIVAC BLIZU TRANSFERA: Branislav Ivanović na korak od novog kluba

Rekao je da pozanje još  neke sportiste iz Srbije.

-Poznajem Slobodana Rajkovića, odbojkaša Aleksandra Atanasijevića koji igra u Peruđi, svi su mi rekli da je Beograd sjajan grad i da će mi biti divno ovde – prenosi Falćineli.

Preneo je iskustvo igranja protiv Zvezde.

– Kada smo izvukli Zvezdu na žrebu, osetili smo strah, jer je svima poznata snaga i jačina i slava Zvezde. Utisak kada sam ušao na stadion bio je fantastičan, osetio sam veliku ljubav navijača prema klubu, veliku strast.

 

Dodaje da mu je dolazak u Zvezdu veliki izazov.

– Kada sam dobio ponudu, zbog istorije kluba, mislio sam da je ovo životna prilika. Moj karakter je takav, kada dobijem izazov, dajem sve od sebe – istakao je bivši igrač Bolonje.

Na pitanje o tome kada će biti spreman, odgovorio je :

-Odmah!

A zatim se nadovezao.

-Šalim se, završili smo šampionat 14. avgusta. Imao sam posle toga 20 dana odmora, juče sam imao prvi trening sa Crvenom zvezdom i trenirao sam odvojeno – zaključio je fudbaler.

FOTO: FK Crvena zvezda

0
0

3 Komentara

  1. Ovaj, bas ovaj ce doci glave Dekiju i Zvezdi! On je gori od Tomanea i Kanjasa! Zapamtite ovo. Da je sta vreeo nasao bi klub u Serie A! Bocko je za njega igracina,covece! Igracina!

    0
    0
    Odgovori
  2. kakvo pojacanje, koliko npotrosise..?! sve tansparentno…(za neku sicu od para…nekave navodne igrace prodadosearodnih ili doplatise samo da odu) od OPLJACKANIH para od naroda…koje po redu pojacanje, koliko ih u RUPI kao pojacanja samo u ovoj sezoni dovedose…kazu: partizan dobija vece pare od drzave i ima vece DUGOVE a prodatde sve sto valja za OGROMNE pare u odnosu na drzavni projekat zvezdu. to vam je racunica i statistika ljudi u i oko zvezde…NJIHOVA ISTINA…toliko je zalosno…bez STIDA i SRAMA, da se vise ni nasmejati NE moze, gde su im onoliki navodno vanserijski domaci klinci, sto se hvalise potpisima, da sunasa buducnost … to samo kao maska posluzi. BRUKA-SRAMOTA i ono najgorepostadose ZLO za srpski sport

    0
    0
    Odgovori
    • Pitao sam se kada će da se javi prvi. Šta kmečiš, ovaj je došao za dž. Pozajmica, pa ako se pokaže samo milka, a Bolonja ga platila pre godinu ipo sedam. Uostalom, on je Perudji došao kao zamena za Sadika. Koliko ste ga vi platili? Ccccc. Beži tamo u lavor i pazi da se ne prelije iz njga, mislim na dugove, koje pravi VVV, na čelu sa guslarem debelim.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter