0
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

STANOJEVIĆ ODRŽAO KONFERENCIJU: ‘Nadam se da će sudije poštovati ovakvu gromadu od kluba i da će suđenje biti fer i korektno’

Objavljeno: 11.09.20 u 14:50

Partizan sutra od 20:00h  dočekuje ekipu Rada.

Stanojević je rekao da se nada fer i korektnom suđenju.

-Nadam se da će suđenje biti fer i korektno, da će poštovati ovakvu gromadu od kluba. Uz svo poštovanje svih, mi smo Partizan, tako je u Španiji sa Barselonom, u Italiji, Engleskoj… Verujem da će svi poštovati ovu veličinu kluba –  kazao je šef stručnog štaba crno-belih na konferenciji za novinare, odgovarajući na pitanje da li očekuje još rigoroznije suđenje.

Rekao je da neće biti velikih promena u ekipi.

-Ne volim velike promene, pogotovo u sred sezone. Nastavićemo kako je krenulo, ali igraće najbolji. Zadovoljan sam kako je ekipa ranije izgledala (fizički), i sada je okej – kaže Stanojević.

Govorio je i golmanima.

Stojković je spreman, profesionalac je, ima rutinu, igrači mu veruju. Braniće, nema nikakvih problema. Zadovoljan sam kako je Popović izgledao na treningu, igrači mu veruju, veruje mu trener golmana. Ne bih voleo da neko brani zbog bonusa, već volim kvalitet. Hoću da dođemo u situaciju da on ne brani na utakmicama samo zato što je bonus – dodaje trener Partizana.

Na pitanje o tome kako se oseća u klubu i kako su ga ljudi prihvatili odgovorio je:

-Zadovoljan sam!

-Nikad nije lako u Partizanu. Ne volim da poredim vremena, ali mislim da je sada teža situacija. Zvezda je već neki period dominantnija u prvenstvu – zaključio je iskusni strateg.

 

FOTO: FK Partizan

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter