0
Evropske lige

NIJE MOGAO DA ZAUSTAVI SUZE: Argentinac se emotivno oprostio od Sevilje, a onda se izvinio Konteu (VIDEO)

Objavljeno: 11.09.20 u 18:15

Argentinski fudbaler Ever Banega u petak se i zvanično oprostio od Sevilje, tima za koji je igrao od 2014. do 2016. i od 2017. do 2020. godine sa kojim je osvojio tri Lige Evrope!

Njegov naredni klub je Al Šabab iz Saudijske Arabije, a Banega nije mogao da sakrije suze tokom čitanja oproštajnog pisma na konferenciji.

– Osećam da sam klubu dao sve što sam mogao. Hvala Monćiju i predsedniku kluba što su me doveli. Dobio sam veoma dobru ponudu, i za mene i za moju porodicu, te sam zato odlučio da odem.

– Naposletku, hvala i mojoj ženi i deci koji su me pratili tokom ovog divnog boravka u Sevilji. Bez njih ništa ne bi bilo moguće. Hvala vam što ste mi omogućili da budem deo ove prelepe priče – rekao je Banega i počeo da plače.

PROČITAJTE JOŠ: GROZNA POVREDA: Srpski defanzivac objavio sliku velike rane na glavi (FOTO)

Zatim je svoje izlaganje završio rečenicom ‘Doviđenja, moja Seviljo’, ali je u međuvremenu i uputio izvinjenje treneru Intera Antoniju Konteu što ga je provocirao u finalu Lige Evrope na račun kose.

– Bilo je to trenutku žara, izvinjavam se ako mu je to zasmetalo – istakao je Banega kog je Italijan čak zvao i napolje da se obračunaju.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter