4
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

GENERALNI SEKRETAR SUDIJSKE KOMISIJE FSS: Veliki previd glavnog arbitra, čist crveni karton!

Objavljeno: 11.09.20 u 23:50

Generalni sekretar sudijske komisije FSS-a, Igor Radojičić, rekao je da je arbitar Lazar Lukić napravio previd što nije pokazao crveni karton Sekuu Sanogu.

Fudbaler Crvene zvezde neoprezno je startovao u duelu sa Docićem udarivši prvo loptu, a potom i igrača Čukaričkog po kolenu.

PROČITAJTE JOŠ: PARTIZAN SE OGLASIO POSLE MEČA NA BANOVOM BRDU: ‘Bravo FSS za dvostruke aršine!’

Docić nije mogao da nastavi utakmicu i iznet je na nosilima, a arbitar Lukić pokazao je žuti karton zadnjem veznom Zvezde.

Veliki previd glavnog sudije. Ovo je čist crveni karton za Sanoga. Ozbiljan prekršaj koji povlači sa sobom najstrožu disciplinsku meru – rekao je Igor Radojičić u studiju TV Arena Sport.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Auuuu kakav start!!

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport) on

FOTO: FK Crvena zvezda

0
0

4 Komentara

  1. Neki afrički crnci koji imaju manjak fudbalskog znanja a koji igraju u Zvezdi, taj svoj nedostatak nadoknađuju apsolutnom brutalnošću na terenu! Primer: postupci za sudsko gonjenje zbog brutalnih prekršaja Boaćija i Sanoga! Ovi brutalni prekršaji Boaćija i Sanoga se mogu podvesti pod RASIZAM crnaca prema belcima! Nažalost ove brutalne neznalice iz Zvezde, imaju punu podršku Terzića i Mrkele! Treba ih pod hitno vratiti u afričke savane iz kojih su došli!

    0
    0
    Odgovori
  2. Imaš desetine primjera: Mitrović je kažnjen tri meča jer je laktom udario Lancinija, Dijego Košta udario Kosjelnog, Švajnštajger Rida, Eto Boštjana Cezara isto 3 meča i 30 000€…

    0
    0
    Odgovori
  3. Postoje organi fudbalskog saveza koji nerade svoj posao. Svuda u svetu na osnovu pregledanih snimaka kažnjava igrače samo kod nas nije tako.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter