5
Domaći fudbal

EUFORIJA NA ‘MARAKANI’: Novi napadač stiže već danas, a jedna stvar pogotovo raduje sve Delije!

Objavljeno: 10.09.20 u 09:48

Sve je spremno za dolazak novog napadača crveno-belih, Dijega Falćinelija.

Sjajni italijanski napadač u glavni grad Srbije dolazi već danas gde će prvo obaviti lekarske preglede, a zatim potpisati jednogodišnju pozajmicu sa srpskim šampionom.

Da podsetimo, Falćineli stiže na ‘Marakanu‘ kao igrač Bolonje, a minulu sezonu proveo je na pozajmici u Peruđi. Bolonja je njega dovela pre dve godine iz Sasuola za sedam miliona evra. U klubu iz Serije B je stigao je kao zamena za Umara Sadika koji je pre godinu dana pojačao redove Partizana. Falćineli je, kao i Sadik, postigao tri gola za Peruđu.

Ono što posebno raduje sve navijače crveno-belih, jeste to što će novi napadač biti licenciran odmah, što znaći da će biti u protokolu za utakmicu trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv kiparske Omonije.

PROČITAJTE JOŠ: BIVŠI KOŠARKAŠ ZVEZDE OSTAO ŠOKIRAN: ‘Ovo je najluđe zakucavanje koje sam video uživo’ (VIDEO)

Falćineli je, zanimljivo, igrao protiv Crvene zvezde pre četiri godine u plej-ofu za Ligu Evrope, kada je u Sasuolu ulazio sa klupe u dvomeču sa izabranicima Miodraga Božovića.

FOTO: FK Crvena zvezda

0
0

5 Komentara

  1. Auu,pa on Grofovoj Zvezdi nije uspeo da utera gol?
    Nema veze,bar mu je ime fudbalski slavno.
    Jos da dodje jedan Edson pa da se upare kao Pele i Maradona.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter