0
Domaći fudbal

FOTO: Twitter Screenshot

NE PLAĆAM LJUDIMA RAČUNE U PRODAVNICI: Matić demantovao čuvenu priču o sebi, a zatim otkrio gde će završiti karijeru! (VIDEO)

Objavljeno: 10.09.20 u 10:16

Bivši reprezentativac Srbije Nemanja Matić pre nešto više od deset dana posetio je mesto gde je rođen, Vrelo kod Uba.

Već godinama unazad meštani tog mesta hvale odnos proslavljenog srpskog fudbalera kako brine o svom selu. Međutim, pojavile su se i razne glasine, kao naprimer da plaća dugove svojih meštana po lokalnim prodavnicama.

Ne. Nije, to su izmislili, ne mogu da kažem da nisam pomagao i crkvi i školi, ali mislim da bi to bilo poniženje i za te ljude da ima plaćam u prodavnici. Ne znam odakle je to krenulo, u jednom intervju sam i rekao da to nije istina – istakao je Nemanja Matić u intervju za Jutjub kanal ‘Djotafreestyle’.

Matić neretko naglašava koliko je vezan za rodni kraj i najavio je da će tamo završiti karijeru.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#NemanjaMatic #Matic

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport) on

– Obećao sam mom treneru u Vrelu da ću kada završim karijeru da se registrujem i da igram samo domaće utakmice, da ne moram da putujem. Poslednja registracija će mi biti tamo gde sam počeo. Gde sam počeo, tu ću i završiti… Videćemo kada će to biti, moj stric je igrao do 60. godine.

PROČITAJTE JOŠ: FSS ODREDIO SUDIJE: Evo koji arbitri dele pravdu ‘večitima’ u 7. kolu Superlige Srbije

Kada leti dođe u u svoj rodni kraj, Matić sa sinom vozi traktor i uživa. Planira da i svog naslednika nauči da vozi tu mašinu.

– Leti kada sam u Vrelu sin i ja se uvek malo provozamo. Mogu da ih naučim da voze traktor, napraviću im školu za obuku, samo ću da vidim koliko ću da im naplaćujem – nasmejao se Matić.

FOTO: Screenshot/Twitter

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter