0
Evropske lige

FOTO: Screenshot/Twitter

IVANE, HVALA TI NA SVEMU: Bavarci se oprostili od hrvatskog reprezentativca – Perišić stiže kod Kolarova!

Objavljeno: 10.09.20 u 15:08

Sada je sve jasno, Ivan Perišić više nije fudbaler Bajerna iz Minhena.

Hrvatskom reprezentativcu istekla je jednogodišnja pozajmica u minhenskom klubu, i on će se vratiti u milanksi Inter, za koji je pre neki dan potpisao kapiten srpske reprezentacije Aleksandar Kolarov.

Da će Perišić napustiti redove Bajerna, potvrdio je i trener Hansi Flik rekavši da je bavarski klub odlučio da ne nastavi saradnju sa hrvatskim internacionalcem.

PROČITAJTE JOŠ: ‘KUĆA OD PAPIRA’ NA MARAKANI: Crveno-beli na spektakularan način predstavili novo pojačanje – navijači u transu! (VIDEO)

Nema sumnje da je Perišić ostavio sjajan utisak u Bajernu, Bavarci su čak i želeli da nastave saradnju, međutim, do dogovora sa Italijanima nije došlo. Navodno, Bajern je bio spreman da plati 12, a Inter je tražio 15 miliona evra za vrhunskog krilnog fudbalera.

Bajern se od Perišića oprostio putem zvaničnog Tviter profila, uz sliku Ivana Perišića sa peharom Lige šampiona, i porukom:

– Ivane, hvala ti na svemu!

FOTO: Screenshot/Twitter

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter