0
Evropske lige

FOTO: Screenshot/Youtube

SINIŠA MIHAJLOVIĆ OTVORIO DUŠU: Miha otvoreno o svojoj ‘borbi’ sa koronom – ‘Posle leukemije, ovo mi je kao čaša vode’

Objavljeno: 09.09.20 u 11:18

Srpski trener otvoreno je govorio o svojoj borbi sa korona virusom.

Siniši Mihajloviću je pre nešto više od godinu dana dijagnostikovana leukemija i tokom jeseni i zime žestoko se borio i izborio, tako da mu korona virus, kako kaže, nije teško pala.

– Nakon onoga što sam prošao od jula do januara, šest meseci borbe protiv leukemije, sa tri hospitalizacije, kao i velikog broja hemo ciklusa i transplatacije koštane srži, Kovid mi je bio kao ispijanje čaše vode. Bio sam asimptomatičan i nisam osetio ništa – rekao je Siniša za ‘La Gazzetta dello Sport’.

PROČITAJTE JOŠ: NIKADA EMOTIVNIJI DUŠKO VUJOŠEVIĆ: Legendarni trener crno-belih se vratio na ‘mesto zločina’, a zatim pomenuo Mišu Tumbasa! (VIDEO)

On takođe ističe da virus postoji, i da nije jedan od onih koji smatraju da je virus bezopasan.

– Nisam jedan od onih koji govore da virus ne postoji ili da je samo prehlada. Broj hospitalizovanih i umrlih govori o ozbiljnosti i da je virus sada opasniji. Veliko je nepoštovanje reći da Kovid nije opasan virus zbog onih koji su u ovom periodu izgubile svoje najmilije – zaključio je Siniša Mihajlović.

FOTO: Screenshot/Youtube

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter