0
Fudbal

NA EURO MOGU DA ZABORAVE: ‘Orlićima’ u Gornjem Milanovcu slomljena krila – Bugari slavili! (VIDEO)

Objavljeno: 08.09.20 u 22:17

Mlada reprezentacija Srbije izgubila je od Bugarske u osmom kolu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo rezulatom 1:2.

Još jedan udarac za našu mladu reprezentaciju, na narednom Evropskom prvenstvu za igrače do 21 godine u Mađarskoj i Sloveniji naša reprezentacija neće učestvovati.

Drugačije se i nije očekivalo, posebno nakon remija u prošlom kolu protiv Letonije, a večeras, ‘Orlići’ su izgubili i teroretsku šansu da se domognu EP, pošto dva kola pre kraja zaostaju za Rusijom i Poljskom čak devet i osam bodova.

Srbija je i večeras veoma loše ušla u meč, nije uspela da ‘stane na loptu’, a rezulat svega toga bio jeu poslednjem minutu prvog poluvremena kada je Kamenović napravio kardinalnu grešku, bugarski reprezentativac mu je ‘ukrao’ loptu i savladao nemoćnog golmana Ilića.

PROČITAJTE JOŠ: BOGDAN POKAZAO SVOJE UMEĆE SA REKETOM: Đoković ga posavetovao šta da radi, a Luka Dončić ne sme da mu izađe na crtu! (VIDEO)

‘Orlići’ su u prvom poluvremenu imali samo dva šuta u okvir gola bugarske reprezentacije, a u ranim minutima meča videli smo i spornu situaciju kada je defanziva Bugarske igrao rukom, a glavni arbitar meča smatrao je da nije bilo osnova za jedanaesterac.

Već na startu drugog poluvremena Bugari su mogli da dupliraju prednost, sjajno je gađao Dimitrov iz slobodnjaka, ali je Ilić zakačio loptu taman toliko da ne završi u mreži. Prednost je duplirana u 65. minutu, pogodak je postigao Krastev, nakon što je ostao sam u petercu ‘Orlova’.

Jedini gol za Srbiju na ovom meču postigao je Luka Ilić sa bele tačke u 86. minutu, pošto je prethodno srušen Gavrić.

Bugarska je ovom pobedom preskočila Srbiju na tabeli i ima 3 boda više od naše reprezentacije. Srbija će do kraja kvalifikacija igrati kod kuće protiv Poljske i u gostima protiv Estonije.

FOTO: FSS

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter