1
Evropske lige

FOTO: Screenshot/Twitter

INTER PREDSTAVIO KOLAROVA NA IZUZETNO EMOTIVAN NAČIN: ‘Dok su padale bombe, on je igrao fudbal’

Objavljeno: 08.09.20 u 18:47

Kapiten fudbalske reprezentacije Srbije Aleksandar Kolarov potpisao je danas ugovor za italijanskog velikana.

Nakon tri sezone provedene u Romi, Kolarov je odlučio da promeni sredinu i potpiše za Inter. Klub iz Rima pristao je da iskusnog levog beka pusti za milion evra, javili su ranije italijanski mediji, uz dodatak da bi ‘vučica’ mogla da zaradi i dodatnih 500.000 od bonusa.

Klub je kapitena ‘Orlova‘ svojim navijačima predstavio na poseban način.

Nikada ne možete da se naviknete na rat, ali na sirene možete. To je bar slučaj kada se radi o Aleksandru Kolarovu i njegovim drugovima. Imali su 14 godina kada je njihov život u Beogradu bio drugačiji nego kod ostalih vršnjaka. Bile su tu i sirene za vazdušnu opasnost. Zatvorene škole. Dani provođeni igranjem fudbala na ulicama, dok ne krene zavijanje sirena. To se u jednom trenutku promenilo: ovi momci su igrali fudbal i noću, kada su se one uveliko čule. Strast i opsesija, na pozitivan način – naveli su u Interu.

Oni su se podsetili potom i na put Kolarova od mlađih timova Zvezde preko OFK Beograda i Čukaričkog, do Lacija, Mančester Sitija, Rome i na kraju Intera.

PROČITAJTE JOŠ: NEMANJA NIKOLIĆ O POVRATKU U HUMSKU: ‘Na meni je da odradim svoj deo posla, oduvek mi je bila želja da igram u klubu za koji navijam’

On je, jednostavno, Kolarov: zaljubljenik u fudbal, svestan svojih mogućnosti, ali i sa željom, čak i kao 35-godišnjak, da dopuni svoju priču novim stranicama. Priču u kojoj je postao i kapiten Srbije, na šta je posebno ponosan. To je Aleksandar Kolarov: ne samo oni slobodnjaci, koje svi znaju. On je i novi Interista.

FOTO: Screenshot/Twitter

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter