0
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan / Miroslav Todorović

MARKOVIĆ ŽELJAN IGRE: Fudbaler Partizana se posle pauze vraća na teren!

Objavljeno: 07.09.20 u 09:55

Fudbaler Partizana Lazar Marković danas se vraća na teren posle nekoliko nedelja pauze.

Marković je dobio jak udarac u utakmici koju su crno-beli igrali sa ekipom Napretka u Kruševcu gde je i postigao pogodak ( 1:3) da bi potom kada je povreda sanirana dobio jak udarac na prijateljskoj utakmici u Beogradu.

– Nadam se da je sve loše iza mene. U jednom periodu koliko god imao želju i motiv za igranjem uvek se nešto nepredviđeno dešavalo na terenu. Kao i uvek bio sam disciplinovan, bio na terapijama, radio i danas bi trebalo da krenem sa ekipom i da napokon posle pauze osetim loptu – kaže as crno-belih.

PROČITAJTE JOŠ: ROBEN SE VRATIO IZ PENZIJE I POSTIGAO FENOMENALAN POGODAK: Majstor jednom,majstor zauvek

Marković je takođe sarađivao sa šefom Aleksandrom Stanojevićem tokom njegovog prvog mandata u Humskoj.

– O šefu samo reči hvale. Veliki stručnjak, pedagog i motivator. Za nas decu Partizana, on je čovek kakvog Partizan treba. Svi smo uz njega, momci rade punom parom danima. Potrebno je naravno vreme, ne ide sve preko noći, ali sam siguran u zajednički cilj – kaže Marković.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Javno hvala Savi, velikom grobaru koji je sa velikom emocijom ovo doživeo, družimo se i znamo se od 16. godine. Njegov stručni štab je otišao, ja sam Duljaja preimenovao u prvog saradnika, kao Partizanovo dete i to što jeste. Sa mnom su došla još dva pomoćnika, to su Branko Vukašinović, iskusni trener koji je radio u reprezentaciji, u OFK Beogradu… Branimir Mićović koji je sa mnom bio i u Partizanu pre 10 godina“, otkrio je Stanojević. Pratio sam svaku utakmicu Partizana, ali navijački, sa društvom sam gledao. Tek sinoć sam odgledali četiri ili pet utakmica stručno. svaki detalj znam, sve znam i mislim da ekipa ima potencijal. Uvek fali nešto, može da se promeni. Ali, da je sve dobro, ne bih ja danas bio ovde“, iskren je Stanojević.

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport) on

FOTO: FK Partizan / Miroslav Todorović

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter