3
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

POTPUNO NEOČEKIVANI OBRT: Zvezda sa Tomaneom u špicu napada Ligu šampiona!

Objavljeno: 06.09.20 u 14:17

Portugalski golgeter još uvek neće napustiti redove srpskog šampiona.

Crveno-beli u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona igraju protiv kiparske Omonije, a ono što je obradovalo navijače Zvezde jeste informacija koja se danas pojavila da će u napadu na toj utakmici igrati Tomane.

Ekipa sa Marakane prodala je sjajnog napadača u Samsunspor za 600.000 evra, trenutno nije u pitanju problem oko ličnih uslova, već dogovor između dva kluba da Tomane ostane u Zvezdi do 17. septembra, saznaje ‘Mondo’.

PROČITAJTE JOŠ: DELIJAMA JE ZAGOLICANA MAŠTA: Stigao ‘tizer’ za nove dresove! (VIDEO)

FOTO: Nikola Mitić / Crvena zvezda

Čelnici Zvezde nisu uspeli da nađu zamenu za Portugalca, tako da će upravo on biti glavna uzdanica u napadu u meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona. Pavkov nije spreman za meč na Kipru, Boaći nije u formi dok trener crveno-belih Dejan Stanković ne računa na Krstovića u ozbiljnijim utakmicama.

Jedina alternativa u Zvezdinom špicu jeste El-Fardu Ben koji igra sjajno ove sezone, već je postigao šest golova od starta prvenstva.

0
0

3 Komentara

  1. Čeka se „pad“ vrhovnog poglavice a sa njim idu i svi indijanci..
    Terza, počni da se pakuješ…
    Ali daleko..
    Tamo gde si doktorirao.

    0
    0
    Odgovori
  2. Ovo nije ništa iznenadjujuće, šta više i očekivano. Šta drugo možete očekivati od jedne nesposobne uprave koja ne može da nadje novog napadača (koga inače mesecima već ganja), a pritom prodajete igrača za koga smatrate da je nedovoljno dobar za evropske utakmice. Sada taj isti igrač mora da vas spasava. Šta reći… Sportski pozdrav!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter