0
Fudbal

JOŠ JEDNA POBEDA ZA EKIPU RAJANA GIGSA: Vels savladao Bugarsku minimalnim rezultatom, Farska Ostrva slavila na gostovanju

Objavljeno: 06.09.20 u 18:18

Odigrane dve nove utakmice u Ligi nacija!

Reprezentacija Velsa koju sa klupe predvodi legendarni fudbaler Mančester Junajteda Rajan Gigs, ostvarila je još jednu pobedu u Ligi nacija. Ovoga puta na domaćem terenu savladana je selekcija Bugarske i to minimalnim rezultatom.

Jedini pogodak na utakmici postigao je mladi fudbaler Liverpula N.Vilijams. Dečko rođen 2001. godine savladao je golmana Georgijeva u četvrtom minutu sudijske nadoknade. Vels ima maksimalni učinak od 2 pobede na isto toliko odigranih utakmica. 

https://youtu.be/3ovb0aKS8to

PROČITAJTE JOŠ: NOVAK USAMLJEN NA TURNIRU: Jedini grend slem šampion koji nastavlja takmičenje

Još jedan meč igran je u popodnevnom terminu a sastali su se domaćin Andora i Farska Ostrva. Gosti su kući poneli maksimalan broj bodova, a slavili su takođe minimalnim rezultatom. Strelac gola za pobedu bio je Olsen u 31. minutu utakmice. 

Reprezentacija Srbije na teren izlazi večeras od 20:45h kada će kao domaćin ugostiti selekciju Turske. Nacionalni tim Srbije je u prvom kolu izgubio na gostovanju u Rusiji rezultatom 3:1 u korist domaćina.

FOTO: TWITTER screenshot

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter