8
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

ŽESTOK ODGOVOR ‘DELIJA’: ‘Ko je oštećen, a koga guraju?’ (VIDEO)

Objavljeno: 05.09.20 u 09:45

Navijači srpskog šampiona objavili su video na Jutjubu, na kojem se nalazi kompilacija spornih situacija od početka nove sezone.

Izuzetno je turbulentno u domaćem fudbalu ove sezone, klub iz Humske izdao je juče saopštenje kao nezadovoljstvo na suđenje protiv Vojvodine u prošlom kolu SuperLige Srbije, kada je novosadska ‘Stara dama’ slavila sa 3:2.

Sudijski eksperti smatraju da je glavni arbitar meča te večeri odradio sjajan posao, da je Suma zasluženo dobio crveni karton, a u dve sporne situacije kada su crveno-beli iz Novoga Sada tražili jedanaesterac, takođe dobro odreagovao.

PROČITAJTE JOŠ: LALATOVIĆ PROKOMENTARISAO SAVIN ODLAZAK: Žao mi ga je, on je izvrstan stručnjak! (VIDEO)

Navijači Crvene zvezde oglasili su se povodom čitave situacije, tako da su na Jutjubu okačili snimak na kojem se nalaze sve sporne situacije od početka prvenstva, uz poruku:

– S obzirom na to što iz Partizana ne prestaju sa saopštenjima kako su oštećeni a Zvezda pogurana od strane sudija, napravili smo jedan video koji je presek sudijskih grešaka koji jasno ukazuje na to šta je istina a šta ‘halabuka’, verovatno zarad očuvanja fotelja. Dovoljno je samo imati oči.

Pogledajte video i zaključite sami u kojim situacijama su arbitri pogrešili:

FOTO: FK Partizan

0
0

8 Komentara

  1. Plitko razmisljanje zvezdasa.Koga briga za Vojvodinu i nesto oko te utakmice?Zvezda je problem,vezala je FSS,sudijsku organizaciju,retko ko da sme da igra takmicarske utakmice sa njom…svi filijale.Sav novacod drzave i sponzori moraju samo u zvezdu….e,zato se dize,i mora se dici glas.

    0
    0
    Odgovori
  2. Sve je jasno i ne treba ni stavljati ove snimke niti odgovarati. To je jednostavno strategija Partizana da se od pocetka vrsi ogroman pritisak na sudije. Zato Jovanovic nije ni dosudio penal za Vojvodinu, jer bi tek onda bile reakcije Partizana kako su osteceni. Ide sut ka golu, ruka odvojena od tela u neprirodnom polozaju i zaustavlja put ka golu, vise nego jasno

    0
    0
    Odgovori
  3. Delije ili Turski konjanici bi morali da se pokriju usima i da cute narednih 10 godina -znaju i oni sami za organizaciju koju je napravio ..tata..od finansija ,FSS,sudija ,medija i UEFA (lakovic)..sa ciljem da miljenica ne sme da izgubi ni jedan bod sme u derbiju kada je ponizena kao stene .

    0
    0
    Odgovori
  4. Navijam za Partizan ali upravi Partizana ne trebaju ovakva saopstenja jer su nas realno gurale sudije.

    Kada nas zaista ostete nece niko obracati paznju na „jos jedno“ saopstenje, otupi se ostrica. Kao sa onim decakom koji je vikao „vuk, vuk“…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter