1
Evropske lige

MIHAJLOVIĆ ZNA KO MU JE PRENEO KORONU: Siniša otkrio kako je dobio Covid-19, ali i šta mu teže pada od virusa!

Objavljeno: 05.09.20 u 17:35

Trener Bolonje Siniša Mihajlović veruje da su mu deca prenela korona virus zbog čega je već danima u samoizolaciji i ne prisustvuje treninzima ekipe.

Vest da je Siniša dobio virus sa kojim se bori čitav svet nije bila nimalo prijatna, jer Srbin spada u rizičnu kategoriju posle izlečenja od leukemije, ali, srećom, on je dobro i bez ikakvih je simptoma ove bolesti.

PROČITAJTE JOŠ: BIZARAN RAZLOG: Ronaldo propušta duel Lige nacija sa Hrvatskom, a evo i zbog čega!

Jedna stvar mu teško pada, najteže zapravo, a to nije virus.

– Drugu godinu zaredom nisam krenuo preipreme sa ekipom – gori od želje Mihajlović da preuzme komandu nad ekipom u trening bazi.

Srpski stručnjak bio je prilično oprezan i dsiciplinovan da se ne zarazi, poštovao je, kaže, sve propisane mere, ali je na kraju, ipak, zakačio virus, a zna i odakle.

– Nisam radio ništa što nisam smeo da radim i zato mi je krivo što sam se našao na meti kritika, i moja porodica i ja. Poštovao sam sva pravila i radio sve što je trebalo da radim kad sam bio na odmoru. Nažalost, noćni klubovi su otvoreni, a ja nisam mogao da kažem mojoj deci da ne idu tamo ako je već dozvoljeno. Mislim da sam virus i zakačio od moje dece, jer je jedno od njih bilo pozitivno. Ono što me zaista nervira više od svega je što drugu godinu zaredom ne počinjem pripreme sa ekipom – kaže Miha.

– Ali, da vas podsetim, kad vidim kako rade moji saradnici i igrači, možda im je i bolje bez mene – našalio se Srbin.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Miha se opušta na jahti uz Severinu! ❤️💪 #Mihajlovic #Severina #Miha

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport) on

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter