0
Domaći fudbal

FOTO: Screenshot/Twitter

LOŠE VESTI ZA NAVIJAČE PARTIZANA: Ništa od povratka u Humsku – velika želja crno-belih ima novi klub!

Objavljeno: 05.09.20 u 15:48

Bivši fudbaler Partizana Nemanja Mihajlović ima novi klub.

Prošle nedelje pojavila se vest da Nemanja Mihajlović trenira sa prvim timom Partizana, i da postoji mogućnost da potpiše ugovor sa ekipom iz Humske, međutim do toga neće doći.

Brzonogi fudbaler nakon epizode u poljskoj Arka Gdinji, okrenuo se novom izazovu, naime srpski internacionalac je potpisao za turskog drugoligaša Boluspora.

Ofanzivac je bio slobodan igrač otkako je pre nekoliko meseci raskinuo ugovor sa poljskom Arkom u koju je ove zime došao iz Herenvena.

PROČITAJTE JOŠ: SADA JE SVE JASNO: Oglasio se štoper za kojeg je zainteresovan Stanojević – ‘Kontakt postoji, čekam zeleno svetlo Olimpijakosa’

Mihajlović je prošao kompletno fudbalsko školovanje u Radu i da je leta 2015. godine bio najtraženiji mladi igrač u Srbiji. Crno-beli su uspeli da ga angažuju šest meseci pre isteka ugovora sa ‘građevinarima’ i za to su platili 200.000 evra, uz uslov da igrač ne može da obuče dres Partizana dok i zvanično ne istekne saradnja.

Mihajlović je u crno-belom dresu igrao od 2016. do 2017. godine, zabeležio je 40 nastupa i postigao osam pogodaka. Iz Humske je 2017. godine prešao u Herenven u transferu vrednom 1.700.000 evra.

FOTO: Screenshot/Twitter

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter