0
Evropske lige

PIRLO VEOMA JASAN: ‘Želimo Skudeto i završnicu Lige šampiona’

Objavljeno: 04.09.20 u 12:50

Na televiziji kluba oglasio se novi trener Juventusa.

Legendarni fudbaler ne krije ambicije i velike želje za narednu sezonu. Istakao je da mu mnogo znači što poznaje ljud iz kluba.

-Radujemo se radu. Svi ćemo dati sve od sebe, imamo veliku želju da pokažemo navijačima da Juventus želi da osvoji 10. uzastopni Skudeto i možda da dođe do kraja Lige šampiona. Imamo veliki želju i velika očekivanja, tu smo i želimo da damo sve od sebe- rekao je Andrea za televiziju kluba.

PROČITAJTE JOŠ: KUTINJO NAPUSTIO MINHEN: Brazilac se vratio u Španiju

Zadovoljan je radom svojih izabranika.

– Utisci su dobri, počeli smo dobro, sa entuzijazmom i željom za rad. Posle samo nekoliko dana igrači su otišli u svoje reprezentacije, ali nastavili smo rad sa onima koji su ostali. Momci žele da ostvare dobre rezultate, pronašli su novu metodologiju sa nekim novim vežbama koje do sada nisu radili. Put će biti dug i zbog toga što nemamo mnogo vremena da radimo jer su mnogi odsutni- dodaje trener.

Saopštio je očekivanja za narednu sezonu.

-Na tome ćemo mnogo raditi. Gledajući prošlu Ligu šampiona, ekipe koje su stigle do samog kraja su one koje su pokušavale da vrate loptu u najkraćem roku. To mora da bude karakteristika koja će nas krasiti – zaključio je Pirlo.

20. septembra počinje Serija A.

FOTO: TWITTER screenshot

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter