1
Fudbal

FOTO: FSS

LETONCI SPUSTILI ‘ORLIĆE’ NA ZEMLJU: Reprezentacija Srbije je sve dalje od Evropskog prvenstva!

Objavljeno: 04.09.20 u 18:47

Mlada fudbalska reprezentacija Srbije igrala je danas nerešeno 2:2 sa Letonijom U sedmom kolu Grupe 5 kvalifikacija za odlazak na Evropsko prvenstvo.

Orlići‘ su užasno krenuli u ovaj meč, već posle 16. minuta Letocni su imali prednost od dva gola razlike. Prvi gol Letonci su postigli u sedmom minutu posle kornera sa leve strane, kada je mladi čuvar mreže Marko Ilić loše reagovao, lopta je stigla do Kristapsa Lijepe koji je pogodio bez problema.

Prednost je duplirao Marko Regža u 16. minutu. Pauza je očigledno prijala ‘orlićima’, Erhan Mašović je prvo u 50. minutu smanjio zaostatak, a potom je Luka Adžić sa bele tačke u 66. izjednačio i postavio konačan rezultat.

Mogla je Srbija do potpunog preokreta. U sudijskoj nadoknadi posle centaršuta sa leve strane Stuparević je visoko skočio, šutirao glavom sa pet metara, ali je lopta otišla malo iznad prečke.

PROČITAJTE JOŠ: KONAČNO – ZAVRŠENA JE NAJVEĆA FUDBALSKA SAGA: Pogledajte gde će Mesi nastaviti karijeru!

Podsetimo, Srbija i Letonija su se već sasatli u drugom kolu kvalifikacija u Novom Sadu i rezultat je bio 1:1. Ovaj rezulatat reprezentaciji Srbije nikako ne odgovara, Srbija je i dalje četvrta na tabeli, dalje idu prve dve ekipe. Naredni rival u kvalifikacijama je Bugarska, a taj meč se igra u utorak u Gornjem Milanovcu.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

FOTO: FSS

0
0

1 Komentara

  1. Pod hitno da se gradi nacionalni stadion da bi momci imali gde da špiluju žogu sa nacionalnim trenerom iz Vošingtona,,,

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter