0
Domaći fudbal

FOTO: FK Vojvodina

LALATOVIĆ PROKOMENTARISAO SAVIN ODLAZAK: Žao mi ga je, on je izvrstan stručnjak! (VIDEO)

Objavljeno: 04.09.20 u 21:15

Nenad Lalatović je izneo svoje mišljenje.

Trener novosadske ‘Stare dame’ Nenad Lalatović osvrnuo se na prethodnu utakmicu protiv Partizana, a potom prokomentarisao je odlazak Sava Miloševića iz Partizana.

Bila je stvarno fenomenalna utakmica. Drago mi je što je Vojvodina opet u vrhu srpskog fudbala. Šta smo sve pružili, zaslužili smo da imamo i koji bod više. Mogu slobodno da kažem i da zaslužujemo da delimo prvo mesto sa Crvenom zvezdom, zbog načina na koji igramo. Vojvodina postiže dosta golova na utakmicama, igra napadački, moderan fudbal. Kada podvučemo crnu – svaka utakmica Vojvodine u prvih šest kola je bila najzanimljivija. Stvarno sam preponosan ovim momcima. Sve što tražim od njih oni ispoštuju, ovo su sve njihove zasluge. Oni su naši heroji, osvajači Kupa. Utakmica protiv Partizana je bila na evropskom nivou.

Novi trener Partizana je Aleksandar Stanojević, kojem je Lalatović poželeo sreću.

PROČITAJTE JOŠ: DETALJNA ANALIZA NOVOG POJAČANJA PARTIZANA: Bogdan je oduševljen – Ima ogroman talenat, potencijal i iskustvo! (VIDEO)

Moram da kažem da mi je jako žao zbog Sava Miloševića, jer je to jedan izvrstan stručnjak i moj veliki prijatelj. Žao mi je što je isključen i što je podneo ostavku, jer smatram da je još mnogo toga dobrog mogao da donese Partizanu. Saletu Stanojeviću takođe želim puno uspeha. Oni su moji prijatelji. Želim mu da razdrma ekipu i da Partizan počne da igra onako kako njihov trener to bude želeo – rekao je Lalatović.

Vojvodina u trećem kolu kvalifikacija za Ligu Evrope igraće sa boljim iz duela Bala Taun – Standard Lijež.

FOTO: FK Vojvodina

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter