0
Evropske lige

FOTO: Screenshot/Instagram

KONAČNO – ZAVRŠENA JE NAJVEĆA FUDBALSKA SAGA: Pogledajte gde će Mesi nastaviti karijeru!

Objavljeno: 04.09.20 u 18:14

Mesi je konačno odlučio.

Informacije o sudbini argentinskog asa menjaju se iz dana u dan, a sada argentinski ‘TyC’ koji je imao najpouzdanije vesti o Mesijevoj situaciji i prvi objavio da je fudbaler podneo zahtev za raskid ugovora, kao ekskluzivno javlja da je Mesi odlučio da ostane na ‘Kamp Nou‘ još jednu godinu.

Ova čitava drama započela je nakon debakla Barselone u susretu sa minhenskim Bajernom, kada su Bavarci slavili sa neverovatnih 8:2. Argentinski fudbaler je tada najavio odlazak iz kluba i podneo zahtev za raskid ugovora, ali katalonci su to odbili i istakli da Mesi može da napusti ‘Kamp Nou‘ jedino ako neko plati klauzulu od 700 miliona evra, što je Mesijev otac to demantovao.

Da će Mesi ostati u Barseloni, potvrdio je i poznati sportski novinar Fabricio Romano.

PROČITAJTE JOŠ: 18 FUDBALERA ZARAŽENO U JEDNOM OD NAJVEĆIH KLUBOVA: Velikan u problemu

Podestimo, Mesi je u Barsu stigao pre 20 godina kao 13-godišnjak, upisao je 731 nastup za prvi tim Barselone i postigao 634 pogotka, osvojio je 10 titula u Primeri i četiri trofeja u Ligi šampiona sa katalonskim sastavom, u šest navrata dobio je ‘Zlatnu loptu’ za najboljeg igrača sveta.

FOTO: Screenshot/Instagram

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter