0
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

PARTIZAN POJAČAO UPRAVNI ODBOR: Novo poznato lice stiglo u Humsku!

Objavljeno: 03.09.20 u 15:45

Fudbalski klub Partizan ne staje sa pojačanjima.

Nakon novog trenera Stanojevića i desnog beka Miljkovića, crno-beli su se pojačali i u upravnom odboru.

PROČITAJTE JOŠ: MILJKOVIĆ ZVANIČNO U PARTIZANU: ‘Vratio sam se svojoj porodici, osećam odgovornost’ (VIDEO)

– Fudbalski klub Partizan obaveštava  javnost da je, sledstveno čl. 53 Statuta FK Partizan, predsednik kluba kooptirao novog člana Upravnog odbora gospodina Mladena Mijatovića, uglednog televizijskog novinara.

Čast nam je i zadovoljstvo da naše snage jačaju svakim novim danom, uvereni da će iskustvo, dignitet i profesionalni rezultati gospodina Mijatovića biti nadalje u službi kluba čiji je veliki navijač – navode crno-beli.

Skupština kluba iz Humske će, na prvoj narednoj sednici potvrditi ovu odluku predsednika FK Partizan, dodaje se u saopštenju.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Javno hvala Savi, velikom grobaru koji je sa velikom emocijom ovo doživeo, družimo se i znamo se od 16. godine. Njegov stručni štab je otišao, ja sam Duljaja preimenovao u prvog saradnika, kao Partizanovo dete i to što jeste. Sa mnom su došla još dva pomoćnika, to su Branko Vukašinović, iskusni trener koji je radio u reprezentaciji, u OFK Beogradu… Branimir Mićović koji je sa mnom bio i u Partizanu pre 10 godina“, otkrio je Stanojević. Pratio sam svaku utakmicu Partizana, ali navijački, sa društvom sam gledao. Tek sinoć sam odgledali četiri ili pet utakmica stručno. svaki detalj znam, sve znam i mislim da ekipa ima potencijal. Uvek fali nešto, može da se promeni. Ali, da je sve dobro, ne bih ja danas bio ovde“, iskren je Stanojević.

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport) on

FOTO: FK Partizan

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter