0
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

MILJKOVIĆ ZVANIČNO U PARTIZANU: ‘Vratio sam se svojoj porodici, osećam odgovornost’ (VIDEO)

Objavljeno: 03.09.20 u 15:20

Prvo pojačanje novog trenera crno-belih Aleksandra Stanojevića u Partizanu zvanično je postao Aleksandar Miljković.

Nakon što je odradio prvi trening, desni bek je zvanično potpisao ugovor u prostorijama kluba u društvu generalnog direktora Miloša Vazure.

Miljković je izrazio veliku zahvalnost na ukazanoj prilici i drugom mandatu u crno-belom dresu.

Posle dužeg vremena sam osetio pozitivnu tremu, jer se vraćam u svoju porodicu. Ovo je moja porodica. Još 2008. godine sam potpisao prvi profesionalni ugovor, ali sam u Partizanu od devete godine i srastao sam uz ovaj klub. Srećan sam, ponovo su proradile prave emocije u meni – bila je prva reakcija novog desnog beka Partizana.

Drago mi je da su na Teleoptiku ostali svi isti ljudi, na kapiji, u ekonomatu. Možda sam se ja promenio, jer je prošlo dosta godina, otišao sam sa 22, a vraćam se sa 30 godina – istakao je Miljković.

On je otkrio i šta crno-beli mogu da očekuju od njega.

Biću iskren, te uspehe koje sam imao u prvom timu, šest titula, gotovo svake godine u Evropi, to je sve za mene bilo normalno. Sada osećam odgovornost. Znam koji je moj zadatak, kako bih trebalo da se ponašam kao čovek, a onda nadam se da će biti rezultata i na terenu sa šefom stručnog štaba koji dokazao da je uspešan – poručio je Miljković.

Kontakta je bilo i pre dolaska Stanojevića.

Jeste, bilo je razgovora, a sada se poklopilo sa dolaskom novog šefa i sada se osećam ispunjeno-  istakao je Miljković.

FOTO: FK Partizan

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter