3
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan/Miroslav Todorović

‘GROBARI’ SU OVO ČEKALI: Stanojević na prozivci jasno poručio igračima Partizana šta želi od njih!

Objavljeno: 03.09.20 u 10:55

Novi trener Partizana Aleksandar Stanojević imao je prvi susret sa igračima nakon povratka u tabor crno-belih.

Stanojević je na prozivci igračima Partizana jasno stavio do znanja šta od njih očekuje i kakav ‘parni valjak’ želi da vidi na terenu.

– Hoću emociju. Budite pravi, fokusirani. Budite odgovorni i moramo da verujemo! – bile su prve reči Stanojevića, a onda je na kraju dodao: ‘Hoću da vidim pravu Grobarsku emociju!’

PROČITAJTE JOŠ: EVROPA NA NOGAMA: Bliži se rasplet, Mesi i Barselona postigli dogovor, evo gde Argentinac nastavlja karijeru!

Nema sumnje da će se navijačima Partizana veoma dopasti ovakav pristup i zahtevi novog šefa struke.

FOTO: FK Partizan/Miroslav Todorović

 

Stanojević je na klupi crno-belih bio u periodu od 2010. do 2012. godine, a najvatrenije pristalice crno-belih od ranije imaju simpatije prema njemu zbog beskompromisnog stava.

0
0

3 Komentara

    • Pa Partizan je trenutno najspremniji za crnu hroniku mada im bolje lezi komedija salu na stranu, pojacava se grobarska medijska masinerija, pisto ne mogu na terenu, pokusace medijskim lincom da dodju do titule, kao onomad kad je Grof bio trener…

      0
      0
      Odgovori
  1. Još samo da Stanojević daje golove za njih. Zaboravio im je reći da će im plate biti na vreme ili i on misli da će ono igrati iz ljubavi,busajući se u prsa kako su oni bože moj grobari.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter